Рецепт Їжачки на сковороді фото

Їжачки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Їжачки - це таке дивне й універсальне додаток до будь-якого гарніру. Робляться вони з м'яса і рису в томатному соусі. Так що давайте я вам розповім, як приготувати їжачки на сковороді, а ви спробуйте!

Опис приготування:

Як ви зможете переконатися, рецепт приготування їжачків на сковороді дуже простий і доступний, всі інгредієнти є в кожному будинку, так що іноді, в якості альтернативи вже приїлися котлет, можна приготувати такі ось їжачки на сковороді в домашніх умовах. Дуже смачно, до речі, їх подавати з відвареним рисом, але це вже на ваш розсуд. Бажаю удачі!

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
їжачки на сковороді - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Фарш змішаємо з яйцем і рисом, додамо сіль і перець. Ретельно перемішати.
їжачки на сковороді - фото крок 2
2. Цибуля подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Теж змішаємо з фаршем.
їжачки на сковороді - фото крок 3
3. Морквину теж подрібнюємо. Помідор ріжемо шматочками.
їжачки на сковороді - фото крок 4
4. Тепер з фаршу формуємо кульки, поміщаємо їх на дно глибокої сковорідки. Зверху присипаємо морквою, заливаємо водою, додамо томатну пасту і спеції за смаком.
їжачки на сковороді - фото крок 5
5. Чекаємо, поки закипить, а потім на повільному вогні тушкуємо ще 20-30 хвилин. Подаємо з соусом. Смачного!

Схожі рецепти