Рецепт Італійський яблучний пиріг фото

Італійський яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Тане в роті яблучна начинка з легким ароматом кориці - ідеальний десерт до ранкового чаю або кави! Всім любителям і шанувальникам яблучної випічки рекомендую скористатися даними рецептом. Успіх гарантований!

Опис приготування:

Натрапивши на цей рецепт на просторах інтернету, я не змогла пройти повз. На смак випічка вийшла просто дивовижною! Ніжне розсипчасте тісто з великим шаром яблучної начинки, яка буквально тане в роті - вся сім'я залишилася задоволена. Набір продуктів мінімальний і практично завжди є під рукою. Приготувати італійський яблучний пиріг зможе будь-який початківець кулінар. Мінімум сил і у вас на столі шикарна випічка! Рекомендую обов'язково спробувати! Кількість продуктів вказано з розрахунку для форми діаметром 18 см, для форми більшого розміру збільшуйте інгредієнти в два рази.

  • Борошно - 1 Склянка (обсяг склянки 200 мл)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Жовтки - 3 штуки
  • Яблука - 2 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
італійський яблучний пиріг - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
італійський яблучний пиріг - фото крок 2
2. З'єднайте в глибокій мисці борошно, сіль, розпушувач і 1 ст. L. Цукру. Перемішайте.
італійський яблучний пиріг - фото крок 3
3. Додайте нарізане кубиками масло або маргарин.
італійський яблучний пиріг - фото крок 4
4. Перетріть руками все до стану крихт. Додайте 1 яєчний жовток.
італійський яблучний пиріг - фото крок 5
5. Замісити тісто, зберіть його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
італійський яблучний пиріг - фото крок 6
6. Форму для випічки змастіть маслом і руками розподіліть в ньому тісто, формуючи невеликі бортики.
італійський яблучний пиріг - фото крок 7
7. Наріжте довільно яблука і розкладіть зверху. Змішайте цукор і спеції. Посипте рівномірно яблука.
італійський яблучний пиріг - фото крок 8
8. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Тим часом збийте два жовтки зі сметаною (можна замінити на жирні вершки). Полийте зверху пиріг і відправте назад до появи рум'яної скоринки.
італійський яблучний пиріг - фото крок 9
9. Італійський яблучний пиріг готовий.
італійський яблучний пиріг - фото крок 10
10. Смачного!

Схожі рецепти