Індичка з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Індичка з брокколі - ще один рецепт смачного і корисного страви, яке легко готується і так же легко засвоюється:) Соковите м'ясо індички, корисна капуста і смачний соус - це ніжне блюдо для вас.
Індичка і брокколі самі по собі дуже корисні продукти, і хотілося б приготувати їх так, щоб усі корисні речовини під час готування збереглися. Цей спосіб приготування індички з брокколі - один з моїх улюблених. Готую його не часто, але зате встигаю скучити за смаком улюбленої страви. Рецепт приготування індички з брокколі простий і на підготовку йде зовсім небагато часу. Розповідаю, як приготувати індичку з брокколі.
- Філе індички - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Горошок зелений - 200 грам (свіжий або заморожений)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 250 грам
Філе індички нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді з оливковою олією до рум'яної скоринки.
Дрібно нарізаємо цибулю і смажимо його до прозорості. Далі відправляємо на сковороду до цибулі горошок і суцвіття брокколі. І все разом тушкуємо кілька хвилин.
До овочів додаємо обсмажені шматочки філе індички.
Заливаємо продукти на сковороді вершками, солимо і перчимо до смаку і акуратно перемішуємо.
Ми залишаємо гаситься ще на 10 хвилин. Подавати на стіл обов'язково гарячим.