Індичка з брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поєднавши в одній тарілці два дієтичних продукту, отримуємо смачне і корисне блюдо для всієї родини. Рецепт, як приготувати індичку з брокколі в мультиварці, дуже простий, корисний і доступний.
Далеко не всі люблять брокколі, однак про корисні властивості цього овоча відомо всім. Те ж саме стосується і м'яса індички, яке призначають навіть тим, хто дотримується суворої дієти за станом здоров'я. Завдяки мультиварці можна не тільки спростити процес приготування страви, а й зробити його більш корисним і вітамінним. Готову страву можна подавати самостійно або з різними кашами, картоплею.
1. Філе індички мою, витираю паперовим рушником і нарізаю на шматочки розміром 1, 5х1, 5 сантиметри.
2. Цибулину чищу і мою, нарізаю дрібними шматочками, брокколі поділяю на суцвіття і промиваю проточною водою.
3. У чашу мультиварки наливаю трохи соняшникової олії, виставляю режим «Жарка» і обсмажую до золотистого кольору цибулю і м'ясо індички.
4. Після того, як інгредієнти в чаші придбали золотистий колір, додаю розділену на суцвіття капусту.
5. Наливаю трохи кип'яченої води і виставляю режим «Гасіння» і час 60 хвилин, солю і додаю до смаку спеції, готую до закінчення програми.
- Філе індички - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль і спеції - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
1. Філе індички мою, витираю паперовим рушником і нарізаю на шматочки розміром 1, 5х1, 5 сантиметри.
2. Цибулину чищу і мою, нарізаю дрібними шматочками, брокколі поділяю на суцвіття і промиваю проточною водою.
3. У чашу мультиварки наливаю трохи соняшникової олії, виставляю режим «Жарка» і обсмажую до золотистого кольору цибулю і м'ясо індички.
4. Після того, як інгредієнти в чаші придбали золотистий колір, додаю розділену на суцвіття капусту.
5. Наливаю трохи кип'яченої води і виставляю режим «Гасіння» і час 60 хвилин, солю і додаю до смаку спеції, готую до закінчення програми.