Рецепт Індичка з брокколі в мультиварці фото

Індичка з брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Брокколі , Філе індички
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Поєднавши в одній тарілці два дієтичних продукту, отримуємо смачне і корисне блюдо для всієї родини. Рецепт, як приготувати індичку з брокколі в мультиварці, дуже простий, корисний і доступний.

Опис приготування:

Далеко не всі люблять брокколі, однак про корисні властивості цього овоча відомо всім. Те ж саме стосується і м'яса індички, яке призначають навіть тим, хто дотримується суворої дієти за станом здоров'я. Завдяки мультиварці можна не тільки спростити процес приготування страви, а й зробити його більш корисним і вітамінним. Готову страву можна подавати самостійно або з різними кашами, картоплею.

1. Філе індички мою, витираю паперовим рушником і нарізаю на шматочки розміром 1, 5х1, 5 сантиметри.

2. Цибулину чищу і мою, нарізаю дрібними шматочками, брокколі поділяю на суцвіття і промиваю проточною водою.

3. У чашу мультиварки наливаю трохи соняшникової олії, виставляю режим «Жарка» і обсмажую до золотистого кольору цибулю і м'ясо індички.

4. Після того, як інгредієнти в чаші придбали золотистий колір, додаю розділену на суцвіття капусту.

5. Наливаю трохи кип'яченої води і виставляю режим «Гасіння» і час 60 хвилин, солю і додаю до смаку спеції, готую до закінчення програми.


  • Філе індички - 300 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком
Далеко не всі люблять брокколі, однак про корисні властивості цього овоча відомо всім. Те ж саме стосується і м'яса індички, яке призначають навіть тим, хто дотримується суворої дієти за станом здоров'я. Завдяки мультиварці можна не тільки спростити процес приготування страви, а й зробити його більш корисним і вітамінним. Готову страву можна подавати самостійно або з різними кашами, картоплею.

1. Філе індички мою, витираю паперовим рушником і нарізаю на шматочки розміром 1, 5х1, 5 сантиметри.

2. Цибулину чищу і мою, нарізаю дрібними шматочками, брокколі поділяю на суцвіття і промиваю проточною водою.

3. У чашу мультиварки наливаю трохи соняшникової олії, виставляю режим «Жарка» і обсмажую до золотистого кольору цибулю і м'ясо індички.

4. Після того, як інгредієнти в чаші придбали золотистий колір, додаю розділену на суцвіття капусту.

5. Наливаю трохи кип'яченої води і виставляю режим «Гасіння» і час 60 хвилин, солю і додаю до смаку спеції, готую до закінчення програми.

Схожі рецепти