Рецепт Імбирний настій фото

Імбирний настій
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Східна кухня
Імбир
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На святковий стіл , Фуршет
Напої
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Крім того, що імбир добре відомий, як інгредієнт всіляких страв, що відносяться переважно до східної кухні, він також досить широко використовується в медицині.

Опис приготування:

Даний напій вийде цікавіше і оригінальніше, якщо його розбавити газованою водою або содової. Напій стане шипучим, смачним, ароматним.

  • Імбир - 10 грам
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 штука
  • Кардамон - 3 штуки
  • Ром - 20 мілілітрів
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
імбирний настій - фото крок 1
Свіжий корінь імбиру очистити. Нарізати на пластинки.
імбирний настій - фото крок 2
У якийсь ємності запарити родзинки.
імбирний настій - фото крок 3
Злити з родзинок воду. Додати імбир, паличку кориці, кілька коробочок кардамону.
імбирний настій - фото крок 4
Залити окропом
імбирний настій - фото крок 5
Дати рідини настоятися і добре охолонути. Тепер в рідину додаємо темний ром. Підсолодіть напій цукром за смаком.
імбирний настій - фото крок 6
Розливаємо по чашках і подаємо. У мене вийшло 2 таких чашки міцного напою. Міцний він не тільки з-за рома, але і через прянощів. Можна такий напій розбавити газованою водою.

Схожі рецепти