Рецепт Ікра з кабачків по-Бабаєвський фото

Ікра з кабачків по-Бабаєвський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні
Заготовки, Гостре

У пік сезону заготівлі кабачків на зиму рецепти з них можна знайти на будь-який смак. Пропоную приготувати ікру з кабачків по-Бабаєвський від відомого телеведучого. Легко, гостро, смачно!

Любителі гострих заготовок записуйте легкий рецепт, як приготувати ікру з кабачків по-Бабаєвський. В даному рецепті за гостроту відповідає пекучий гострий перець, часник і оцет. Вихід готовго продукту - 3, 5 L.


  • Кабачок - 2 кілограма
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Перець червоний пекучий - 1 штука
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 5 L
  • Цукор - 185 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9 % - 65 мілілітрів
ікра з кабачків по-Бабаєвський - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте. У перцю видаліть плодоніжки і насіння. Часник очистіть.
ікра з кабачків по-Бабаєвський - фото крок 2
Кабачки при необхідності очистіть від жорсткої шкірки і насіння. Молоді кабачки відразу наріжте кубиками.
ікра з кабачків по-Бабаєвський - фото крок 3
Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння, наріжте кубиками.
ікра з кабачків по-Бабаєвський - фото крок 4
Воду, томатну пасту, сіль, цукор, рослинне масло з'єднайте в каструлі, доведіть до кипіння. Додайте нарізані овочі, пропущений через прес часник, доведіть до кипіння, варіть протягом 25 хвилин.
ікра з кабачків по-Бабаєвський - фото крок 5
Для 3 хвилини до готовності влийте оцет. Гарячу ікру розкладіть по стерилізованим банкам, закатати чистими кришками, укутайте. Зберігайте в прохолодному і темному місці.

Схожі рецепти