Ікра з кабачків по-Бабаєвський
(покроковий рецепт з фото)
У пік сезону заготівлі кабачків на зиму рецепти з них можна знайти на будь-який смак. Пропоную приготувати ікру з кабачків по-Бабаєвський від відомого телеведучого. Легко, гостро, смачно!
Любителі гострих заготовок записуйте легкий рецепт, як приготувати ікру з кабачків по-Бабаєвський. В даному рецепті за гостроту відповідає пекучий гострий перець, часник і оцет. Вихід готовго продукту - 3, 5 L.
- Кабачок - 2 кілограма
- Перець болгарський - 500 грам
- Перець червоний пекучий - 1 штука
- Часник - 1 штука (головка)
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 L
- Цукор - 185 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9 % - 65 мілілітрів
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте. У перцю видаліть плодоніжки і насіння. Часник очистіть.
Кабачки при необхідності очистіть від жорсткої шкірки і насіння. Молоді кабачки відразу наріжте кубиками.
Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння, наріжте кубиками.
Воду, томатну пасту, сіль, цукор, рослинне масло з'єднайте в каструлі, доведіть до кипіння. Додайте нарізані овочі, пропущений через прес часник, доведіть до кипіння, варіть протягом 25 хвилин.
Для 3 хвилини до готовності влийте оцет. Гарячу ікру розкладіть по стерилізованим банкам, закатати чистими кришками, укутайте. Зберігайте в прохолодному і темному місці.