Ікра кабачкова з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним? Тоді рецепт ікри кабачкової з грибами для вас! Ікра виходить дуже неординарною, з приємним грибним присмаком - словами не передати.
Рецепт кабачкової ікри з грибами наступний:
1. Чистий kabachki наждачного паперу. Виберіть насіння. Натріть кабачки на крупній тертці.
2. Печериці ретельно промийте. Варіть в підсоленій воді 10 хвилин. Після дістаньте і дайте їм охолонути.
3. Чистий цибулю, наріжте півкільцями і обсмажте в олії до прозорого стану.
4. Почистіть моркву, помийте. Натріть на крупній тертці і викладіть до цибулі. Обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
5. Якщо кабачки дали багато соку, їх краще віджати. Додайте їх до цибулі і моркви, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.
6. Якщо необхідно, підлити ще рослинного масла.
7. Поки овочі гасяться, підготуйте болгарський перець. Виріжте серединку і вичистіть від насіння. Натріть перед на крупній тертці.
8. Додайте в сковороду до овочевий масі і смажте всі разом ще 5 хвилин.
9. Варені гриби наріжте соломкою, додайте до овочами, гарненько перемішайте і смажте всі разом ще 15 хвилин.
10. Миті помідори натріть на крупній тертці (до шкурки), викладіть в сковороду.
11. Разом з помідорами видавіть в сковороду половинку лимона.
12. Тепер зелень. Промийте і наріжте зелену цибулю і кріп. Викладіть в сковороду.
13. І останнє, посоліть і поперчіть кабачкову ікру, накрийте кришкою і дайте настоятися.
Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру з грибами на зиму, то приготуйте стерилізовані банки, додайте в них по чайній або столовій ложки оцту (в залежності від розміру банки) і викладіть гарячу ікру в них. Засукайте і накрийте ковдрою. Приємною вам зимівлі
- Кабачки - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки (знадобиться для соку.)
- Перо зеленої цибулі - 2-3 штук
- Печериці - 400 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Чистий kabachki наждачного паперу. Виберіть насіння. Натріть кабачки на крупній тертці.
2. Печериці ретельно промийте. Варіть в підсоленій воді 10 хвилин. Після дістаньте і дайте їм охолонути.
3. Чистий цибулю, наріжте півкільцями і обсмажте в олії до прозорого стану.
4. Почистіть моркву, помийте. Натріть на крупній тертці і викладіть до цибулі. Обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
5. Якщо кабачки дали багато соку, їх краще віджати. Додайте їх до цибулі і моркви, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.
6. Якщо необхідно, підлити ще рослинного масла.
7. Поки овочі гасяться, підготуйте болгарський перець. Виріжте серединку і вичистіть від насіння. Натріть перед на крупній тертці.
8. Додайте в сковороду до овочевий масі і смажте всі разом ще 5 хвилин.
9. Варені гриби наріжте соломкою, додайте до овочами, гарненько перемішайте і смажте всі разом ще 15 хвилин.
10. Миті помідори натріть на крупній тертці (до шкурки), викладіть в сковороду.
11. Разом з помідорами видавіть в сковороду половинку лимона.
12. Тепер зелень. Промийте і наріжте зелену цибулю і кріп. Викладіть в сковороду.
13. І останнє, посоліть і поперчіть кабачкову ікру, накрийте кришкою і дайте настоятися.
Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру з грибами на зиму, то приготуйте стерилізовані банки, додайте в них по чайній або столовій ложки оцту (в залежності від розміру банки) і викладіть гарячу ікру в них. Засукайте і накрийте ковдрою. Приємною вам зимівлі