Рецепт Ікра кабачкова з грибами фото

Ікра кабачкова з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним? Тоді рецепт ікри кабачкової з грибами для вас! Ікра виходить дуже неординарною, з приємним грибним присмаком - словами не передати.

Опис приготування:

Рецепт кабачкової ікри з грибами наступний:

1. Чистий kabachki наждачного паперу. Виберіть насіння. Натріть кабачки на крупній тертці.

2. Печериці ретельно промийте. Варіть в підсоленій воді 10 хвилин. Після дістаньте і дайте їм охолонути.

3. Чистий цибулю, наріжте півкільцями і обсмажте в олії до прозорого стану.

4. Почистіть моркву, помийте. Натріть на крупній тертці і викладіть до цибулі. Обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.

5. Якщо кабачки дали багато соку, їх краще віджати. Додайте їх до цибулі і моркви, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.

6. Якщо необхідно, підлити ще рослинного масла.

7. Поки овочі гасяться, підготуйте болгарський перець. Виріжте серединку і вичистіть від насіння. Натріть перед на крупній тертці.

8. Додайте в сковороду до овочевий масі і смажте всі разом ще 5 хвилин.

9. Варені гриби наріжте соломкою, додайте до овочами, гарненько перемішайте і смажте всі разом ще 15 хвилин.

10. Миті помідори натріть на крупній тертці (до шкурки), викладіть в сковороду.

11. Разом з помідорами видавіть в сковороду половинку лимона.

12. Тепер зелень. Промийте і наріжте зелену цибулю і кріп. Викладіть в сковороду.

13. І останнє, посоліть і поперчіть кабачкову ікру, накрийте кришкою і дайте настоятися.

Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру з грибами на зиму, то приготуйте стерилізовані банки, додайте в них по чайній або столовій ложки оцту (в залежності від розміру банки) і викладіть гарячу ікру в них. Засукайте і накрийте ковдрою. Приємною вам зимівлі

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки (знадобиться для соку.)
  • Перо зеленої цибулі - 2-3 штук
  • Печериці - 400 грам
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
Рецепт кабачкової ікри з грибами наступний:

1. Чистий kabachki наждачного паперу. Виберіть насіння. Натріть кабачки на крупній тертці.

2. Печериці ретельно промийте. Варіть в підсоленій воді 10 хвилин. Після дістаньте і дайте їм охолонути.

3. Чистий цибулю, наріжте півкільцями і обсмажте в олії до прозорого стану.

4. Почистіть моркву, помийте. Натріть на крупній тертці і викладіть до цибулі. Обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.

5. Якщо кабачки дали багато соку, їх краще віджати. Додайте їх до цибулі і моркви, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.

6. Якщо необхідно, підлити ще рослинного масла.

7. Поки овочі гасяться, підготуйте болгарський перець. Виріжте серединку і вичистіть від насіння. Натріть перед на крупній тертці.

8. Додайте в сковороду до овочевий масі і смажте всі разом ще 5 хвилин.

9. Варені гриби наріжте соломкою, додайте до овочами, гарненько перемішайте і смажте всі разом ще 15 хвилин.

10. Миті помідори натріть на крупній тертці (до шкурки), викладіть в сковороду.

11. Разом з помідорами видавіть в сковороду половинку лимона.

12. Тепер зелень. Промийте і наріжте зелену цибулю і кріп. Викладіть в сковороду.

13. І останнє, посоліть і поперчіть кабачкову ікру, накрийте кришкою і дайте настоятися.

Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру з грибами на зиму, то приготуйте стерилізовані банки, додайте в них по чайній або столовій ложки оцту (в залежності від розміру банки) і викладіть гарячу ікру в них. Засукайте і накрийте ковдрою. Приємною вам зимівлі

Схожі рецепти