Рецепт Ікра кабачкова домашня фото

Ікра кабачкова домашня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Якщо вам до душі нескладні овочеві закуски, тоді обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати ікру кабачкову домашню. Ніжна, ароматна і дуже смачна. Рекомендую спробувати!

В даному випадку порція готового продукту невелика, якої вистачить просто на поїсти, а не на консервацію в зиму. При бажанні в ікру також можна додати трохи паприки, дрібку мускатного горіха або інші спеції для аромату. Томатну пасту легко можна замінити помідорами, але з них заздалегідь краще зняти шкірку.

  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Кабачок - 2 штуки
  • Паста томатна - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
ікра кабачкова домашня - фото крок 1
1. На сковороду налийте трохи олії. Викладіть подрібнену цибулю і моркву, обсмажте хвилин 5, помішуючи.
ікра кабачкова домашня - фото крок 2
2. На окрему сковороду з маслом відправте нарізані кубиками кабачки. Якщо вони не дуже молоді, краще зняти шкірку.
ікра кабачкова домашня - фото крок 3
3. Обсмажте їх трохи до м'якості.
ікра кабачкова домашня - фото крок 4
4. З'єднайте кабачки з овочами. Додайте томатну пасту.
ікра кабачкова домашня - фото крок 5
5. Додати сіль, поперчіть, додайте цукор. Якщо виходить сухувато, влийте трохи гарячої води. Залиште на повільному вогні овочі гаситися на півгодинки приблизно (час залежить від розміру шматочків кабачків).
ікра кабачкова домашня - фото крок 6
6. Коли овочі стали м'якими, подрібніть їх до однорідності за допомогою блендера. Після відправте на вогонь ще хвилин на 5, щоб ікра трохи загусла.
Усе, остудіть і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти