Рецепт Ікра кабачкова домашня фото

Ікра кабачкова домашня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам до душі нескладні овочеві закуски, тоді обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати ікру кабачкову домашню. Ніжна, ароматна і дуже смачна. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

В даному випадку порція готового продукту невелика, якої вистачить просто на поїсти, а не на консервацію в зиму. При бажанні в ікру також можна додати трохи паприки, дрібку мускатного горіха або інші спеції для аромату. Томатну пасту легко можна замінити помідорами, але з них заздалегідь краще зняти шкірку.

  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Кабачок - 2 штуки
  • Паста томатна - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
ікра кабачкова домашня - фото крок 1
1. На сковороду налийте трохи олії. Викладіть подрібнену цибулю і моркву, обсмажте хвилин 5, помішуючи.
ікра кабачкова домашня - фото крок 2
2. На окрему сковороду з маслом відправте нарізані кубиками кабачки. Якщо вони не дуже молоді, краще зняти шкірку.
ікра кабачкова домашня - фото крок 3
3. Обсмажте їх трохи до м'якості.
ікра кабачкова домашня - фото крок 4
4. З'єднайте кабачки з овочами. Додайте томатну пасту.
ікра кабачкова домашня - фото крок 5
5. Додати сіль, поперчіть, додайте цукор. Якщо виходить сухувато, влийте трохи гарячої води. Залиште на повільному вогні овочі гаситися на півгодинки приблизно (час залежить від розміру шматочків кабачків).
ікра кабачкова домашня - фото крок 6
6. Коли овочі стали м'якими, подрібніть їх до однорідності за допомогою блендера. Після відправте на вогонь ще хвилин на 5, щоб ікра трохи загусла.
Усе, остудіть і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти