Холодна кава
(покроковий рецепт з фото)
Давайте сьогодні приготуємо справжній неймовірно смачний холодну каву, який не тільки підбадьорить і освіжить, але ще і доставить справжнє задоволення. Рецепт холодної кави - до вашої уваги!
Для кавоманів холодну каву, приготований з даного рецептом, не є новинкою, однак для тих, хто жодного разу не зустрічався з таким способом приготування, розповідаю, заварювати каву протягом 24 годин - це дуже класний спосіб, кава виходить дуже насичений і смачний. Але такий спосіб звичайно ж підходить виключно для приготування холодної кави. Спробуйте, я думаю, вам обов'язково сподобається!
- Лід - - За смаком
- Згущене молоко - - За смаком
- Вершки - - За смаком
Мелену каву залити водою і залишити під кришкою на 12-24 годину.
Потім перемішуємо кави.
Проціджуємо кави через паперовий фільтр.
Потім додаємо лід.
Розбавляємо 50 з 50 молоком.
Додаємо згущеного молока за смаком. Зверху для краси додаємо збиті вершки.