Рецепт Холодець з м'яса фото

Холодець з м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл

Якщо ви шукайте нескладні, апетитні і смачні страви для святкового столу, то я з радістю розповім вам, як приготувати заливне з м'яса і курки. Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте і повторіть!

Представлений рецепт для мультиварки, але ви можете використовувати, звичайно ж, і плиту. Що стосується прикрас, то тут все залежить тільки від вашої фантазії. Консервований горошок і моркву - це лише один з варіантів. Можна додати відварені яйця, зелень і т. d. Блюдо чудово прикрасить ваш стіл і напевно знайде своїх шанувальників.

  • М'ясо - 400 грам (свинина)
  • Курка - 400-500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Желатин - 25 грам
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист, часник)
  • Овочі для прикраси - За смаком (кукурудза, горошок і т.Д.)

Схожі рецепти