Холодець з м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте нескладні, апетитні і смачні страви для святкового столу, то я з радістю розповім вам, як приготувати заливне з м'яса і курки. Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте і повторіть!
Представлений рецепт для мультиварки, але ви можете використовувати, звичайно ж, і плиту. Що стосується прикрас, то тут все залежить тільки від вашої фантазії. Консервований горошок і моркву - це лише один з варіантів. Можна додати відварені яйця, зелень і т. d. Блюдо чудово прикрасить ваш стіл і напевно знайде своїх шанувальників.
- М'ясо - 400 грам (свинина)
- Курка - 400-500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Желатин - 25 грам
- Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист, часник)
- Овочі для прикраси - За смаком (кукурудза, горошок і т.Д.)