Холодець (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Свята старшого покоління давно не обходяться без закусок у вигляді холодцю та іншого. Сьогодні я розповім вам, як приготувати заливне і стати прекрасною господинею для своєї рідні.
Таке холодець готується легко і швидко, а також буде прекрасною закускою для вашого столу. Подавайте заливне з гірчицею або хріном. Холодець можете готувати з будь-якого м'яса або риби, особливо смачне холодець виходить з яловичого язика. Також туди можете додати відварену моркву або інші овочі для прикраси.
Смачного!
- Куряче філе - 1 штука
- Желатин - 7 грам
- Перепелині яйця - 4 штуки
- Перець і сіль - За смаком
- Перець червоний - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
1
Курячі грудки відварити до готовності і остудіть. Бульйон не виливайте.
2
В 1 склянці бульйону розчиніть желатин, підігрійте трохи і перемішайте.
3
Філе наріжте шматочками, розкладіть в форму для заливного. Прикрасьте відвареними "в круту" яйцями, листочками зелені і шматочками перцю.
4
Залийте бульйоном і залиште в холодильнику для застигання.