Рецепт Холодець (простий рецепт) фото

Холодець (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Свята старшого покоління давно не обходяться без закусок у вигляді холодцю та іншого. Сьогодні я розповім вам, як приготувати заливне і стати прекрасною господинею для своєї рідні.

Таке холодець готується легко і швидко, а також буде прекрасною закускою для вашого столу. Подавайте заливне з гірчицею або хріном. Холодець можете готувати з будь-якого м'яса або риби, особливо смачне холодець виходить з яловичого язика. Також туди можете додати відварену моркву або інші овочі для прикраси.

Смачного!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Желатин - 7 грам
  • Перепелині яйця - 4 штуки
  • Перець і сіль - За смаком
  • Перець червоний - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
1
Курячі грудки відварити до готовності і остудіть. Бульйон не виливайте.
2
В 1 склянці бульйону розчиніть желатин, підігрійте трохи і перемішайте.
3
Філе наріжте шматочками, розкладіть в форму для заливного. Прикрасьте відвареними "в круту" яйцями, листочками зелені і шматочками перцю.
4
Залийте бульйоном і залиште в холодильнику для застигання.

Схожі рецепти