Рецепт Хліб на заквасці в хлібопічці фото

Хліб на заквасці в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджі
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Нема нічого кращого, ніж хліб, приготовлений вдома! Якщо ви вирішили приготувати хліб і не знаєте, що робити, то стежте за кроками і ви дізнаєтеся, як приготувати хліб на заквасці в хлібопічці.

Опис приготування:

Бездріжджовий хліб на заквасці - справжній фаворит в нашій родині. Його люблять і дорослі, та діти, він прекрасно підходить для сніданку, обіду і вечері, адже з ним можна робити різні бутерброди, а також просто є вприкуску. Для того щоб приготувати безрожжевой хліб на заквасці, вам знадобиться програязикна хлібопічка. Дотримуючись всіх кроки, у вас вийде неймовірно пишний і ароматний хліб в домашніх умовах.

P.S. Можна імповізіровать, додаючи різні спеції в хліб, наприклад: кмин, koriandr і навіть adzhiku.

  • Бездрожжевая закваска - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Висівки - 100 грам
  • Борошно - 400 грам
1
Для того щоб приготувати бездріжджовий хліб на заквасці в хлібопічці, необхідно встановити в відерце хлібопічки лопатку. У посудину додаємо воду, масло и бездрожжевую закваску. Туди ж насипаємо сіль, цукор і висівки з борошном.
2
Встановлюємо форму в хлібопічку і виставляємо індивідуальний режим: масування 1 - 14 хвилин, підйом 1 - 60 хвилин, замішують 2 - 5 хвилин, підйом 2 - 2 годину, підйом 3 - 2 години і кінцевий етап випікання - 1 час 20 хвилин.
3
Натискаємо на старт і хлібопічка починає замішувати тісто. Під час цього етапу поступово підсипає борошно.
4
Чекаємо, поки хліб буде готовий, потім дістаємо його з відерця і даємо"відпочити" .
5
Хліб на заквасці в хлібопічці готовий, смачного!

Схожі рецепти