Хліб без дріжджів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Домашній хліб - це маленьке диво. Від одного запаху вже течуть слинки. Але думки про фігуру не дають спокою? Даю рецепт хліба без дріжджів в хлібопічці - використовуйте на здоров'я
Хто ж з нас не любить свіжоспечений хліб? А цей запаморочливий запах… брат. Але давайте будемо діяти за принципом - поєднуємо приємне з корисним. Думаєте так не буває? Тоді спробуйте спекти хліб за рецептом хліба без дріжджів в хлібопічці. Смачно, легко, а результат, як завжди - на відмінно!
- Борошно цільнозернове - 1 Склянка
- Борошно біле пшеничне - 1 Склянка
- Геркулес - 3/4 склянки (необхідно брати вівсянку довгого приготування. Пластівці, що готуються за 5 хвилин не підійдуть.)
- Сухофрукти і горіхи - 1 Склянка (вибирайте сухофрукти і горіхи на свій смак.)
- Кисломолочний продукт - 1, 5 склянки (можете взяти будь-який кисломолочний продукт на свій смак.)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Висівки - 3 Ст. Ложки
- Насіння льону - 3 Ст. Ложки
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка (можна замінити патокою)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пекарський порошок - 0, 5 чайних ложки
Насіння льону висипати в миску блендера і трохи подрібнити.
На сковороду висипати подрібнене насіння льону, додати до них висівки і кунжут. Обсмажувати без масла до золотистого кольору.
У чашці змішати масло, мед та кисломолочний продукт.
У мисці змішати всі сухі інгредієнти рецепту. Потім в цю миску вилити змішані між собою мед, масло та кисломолочний продукт. Швидко розмішати. Миску поставити в хлібопічку. Вибрати режим "кекс" або" Випічка" .
Готовий хліб дістати, дати охолонути на решітці. Смачного!