Рецепт Груші в мультиварці фото

Груші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування груш в мультиварці стане у пригоді кожному кулінарові, в арсеналі якого є цей корисний побутовий прилад. Вам майже не доведеться перейматися - чарівниця-мутіварка все зробить за вас!

Опис приготування:

Груші, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними - ніжними, соковитими, ароматними. А подавати їх можна з морозивом, йогуртом, шоколадним або заварним кремом - в загальному, практично з чим завгодно!

Розповідаю, як приготувати груші в мультиварці:

1. Груші вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати навпіл. Видалити серцевину.

2. Скропити груші лимонним соком.

3. Волоські горіхи і печиво подрібнити.

4. Жовток відокремити від білка і збити.

5. Змішати горіхи і печиво з медом і жовтком, заповнити поглиблення, в половинках груш.

6. Укласти груші в чашу мультиварки, додати трохи води, змішаної з медом.

7. Готувати на режимі «Випічка» 15 хвилин. Готові груші повинні легко протикати виделкою або зубочисткою.

Подавати гарячими або охолодженими - як більше подобається!


  • Груші - 3-4 штук
  • Лимонний сік - 1-2 чайних ложок
  • Грецькі горіхи - 0, 25 склянки
  • Печиво сухе - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
Груші, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними - ніжними, соковитими, ароматними. А подавати їх можна з морозивом, йогуртом, шоколадним або заварним кремом - в загальному, практично з чим завгодно!

Розповідаю, як приготувати груші в мультиварці:

1. Груші вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати навпіл. Видалити серцевину.

2. Скропити груші лимонним соком.

3. Волоські горіхи і печиво подрібнити.

4. Жовток відокремити від білка і збити.

5. Змішати горіхи і печиво з медом і жовтком, заповнити поглиблення, в половинках груш.

6. Укласти груші в чашу мультиварки, додати трохи води, змішаної з медом.

7. Готувати на режимі «Випічка» 15 хвилин. Готові груші повинні легко протикати виделкою або зубочисткою.

Подавати гарячими або охолодженими - як більше подобається!

Схожі рецепти