Груші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування груш в мультиварці стане у пригоді кожному кулінарові, в арсеналі якого є цей корисний побутовий прилад. Вам майже не доведеться перейматися - чарівниця-мутіварка все зробить за вас!
Груші, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними - ніжними, соковитими, ароматними. А подавати їх можна з морозивом, йогуртом, шоколадним або заварним кремом - в загальному, практично з чим завгодно!
Розповідаю, як приготувати груші в мультиварці:
1. Груші вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати навпіл. Видалити серцевину.
2. Скропити груші лимонним соком.
3. Волоські горіхи і печиво подрібнити.
4. Жовток відокремити від білка і збити.
5. Змішати горіхи і печиво з медом і жовтком, заповнити поглиблення, в половинках груш.
6. Укласти груші в чашу мультиварки, додати трохи води, змішаної з медом.
7. Готувати на режимі «Випічка» 15 хвилин. Готові груші повинні легко протикати виделкою або зубочисткою.
Подавати гарячими або охолодженими - як більше подобається!
- Груші - 3-4 штук
- Лимонний сік - 1-2 чайних ложок
- Грецькі горіхи - 0, 25 склянки
- Печиво сухе - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
Розповідаю, як приготувати груші в мультиварці:
1. Груші вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати навпіл. Видалити серцевину.
2. Скропити груші лимонним соком.
3. Волоські горіхи і печиво подрібнити.
4. Жовток відокремити від білка і збити.
5. Змішати горіхи і печиво з медом і жовтком, заповнити поглиблення, в половинках груш.
6. Укласти груші в чашу мультиварки, додати трохи води, змішаної з медом.
7. Готувати на режимі «Випічка» 15 хвилин. Готові груші повинні легко протикати виделкою або зубочисткою.
Подавати гарячими або охолодженими - як більше подобається!