Рецепт Варення з груші в мультиварці фото

Варення з груші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хочете урізноманітнити свій стіл в зиязик пору? Зверніть увагу на цей класичний рецепт варення з груші в мультиварці. Погодьтеся, незвичайне поєднання фруктів, але смак дивовижний.

Опис приготування:

Варто варення з груші в мультиварці в домашніх умовах як і будь-яке інше близько року, але завжди з'їдається набагато швидше. Дуже раджу спробувати приготувати його за цим рецептом, оскільки так ви заощадите багато часу.

  • Груша - 1 кілограм
  • Цукор - 800 грам
  • Лимон - 1 штука
варення з груші в мультиварці - фото крок 1
1. Готувати варення з груші в мультиварці в домашніх умовах одне задоволення! Цей процес не копіткий, тому можете сміливо займатися своїми справами, поки ваша мульіварка готує варення. Для початку слід підготувати основний інгредієнт. Груші слід вимити і почистити. Я зазвичай виймаю серцевину і нарізаю плід дрібними брусочками.
варення з груші в мультиварці - фото крок 2
2. Викладаємо нарізану грушу в мультіварочную ємність, засипаємо цукром і натискаємо режим"Гасіння" . Моя мультиварка в такому режимі працює один годину. За цей час фрукти стануть м'якими і пустять сік. На кухонній плиті у вас на цей процес піде близько 5 годин.
варення з груші в мультиварці - фото крок 3
3. Я віддаю перевагу густому варення, тому рідина не додаю, але її тож виділяється занадто багато, оскільки груша - соковитий фрукт. Після завершення програми, я даю охолонути пару годин нашому варення, а потім проварюю рідина в три підходи. Виставляю режим"Варка на пару" і стежу а тим, щоб зайва рідина випарувалася.
варення з груші в мультиварці - фото крок 4
4. Після виключення програми, я додаю лимонний сік і ставлю другий підхід також на 15 хвилин. Після цього ще 2 години даю охолонути нашому варення і в третій підхід роблю те ж саме. За цей час груші трохи знебарвиться і візьмуть карамелізований відтінок. Тепер в стерилізовані банки відправляйте варення, закочуйте і відправляйте в комору або льох.

Схожі рецепти