Грушевий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Грушевий пудинг - чудове ласощі, яке неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Солодка начинка з груш доповнюється цукатами і подрібненими горіхами. Обов'язково приготуйте це диво!
Опис приготування:
Приготуємо грушевий пудинг в домашніх умовах. Подрібнений цукати і горіхи змішуються з панірувальними сухарями. Потім додається цукор, сіль, вершки, розтоплене вершкове масло і яйця. В кінці додаємо натерту на тертці грушу. Готуємо на пару в мультиварці. Гарного вам дня!
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 1/2 склянки
- Груша - 2 штуки
- Цукор коричневий - 1/2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукати - 4 Ст. Ложки
- Горіхи лісові - 1/2 склянки
Панірувальні сухарі змішуємо з подрібненими цукатами і горіхами.
Додаємо коричневий цукор і сіль.
Додаємо розтоплене вершкове масло і яйця. Перемішуємо.
Додаємо вершки.
Груші очищаємо від шкірки і натираємо на тертці. Додаємо в суміш і ретельно перемішуємо.
Розкладаємо тісто по формах. Готуємо в мультиварці 35-40 хвилин, помістивши формочки в форму для варіння на пару.
Перед подачею на стіл посипте пудинг цукровою пудрою і прикрасьте цукатами. Смачного!