Рецепт Грушевий пудинг фото

Грушевий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Яйця , Груша
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Грушевий пудинг - чудове ласощі, яке неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Солодка начинка з груш доповнюється цукатами і подрібненими горіхами. Обов'язково приготуйте це диво!

Опис приготування:

Приготуємо грушевий пудинг в домашніх умовах. Подрібнений цукати і горіхи змішуються з панірувальними сухарями. Потім додається цукор, сіль, вершки, розтоплене вершкове масло і яйця. В кінці додаємо натерту на тертці грушу. Готуємо на пару в мультиварці. Гарного вам дня!

  • Яйця - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Груша - 2 штуки
  • Цукор коричневий - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукати - 4 Ст. Ложки
  • Горіхи лісові - 1/2 склянки
грушевий пудинг - фото крок 1
Панірувальні сухарі змішуємо з подрібненими цукатами і горіхами.
грушевий пудинг - фото крок 2
Додаємо коричневий цукор і сіль.
грушевий пудинг - фото крок 3
Додаємо розтоплене вершкове масло і яйця. Перемішуємо.
грушевий пудинг - фото крок 4
Додаємо вершки.
грушевий пудинг - фото крок 5
Груші очищаємо від шкірки і натираємо на тертці. Додаємо в суміш і ретельно перемішуємо.
грушевий пудинг - фото крок 6
Розкладаємо тісто по формах. Готуємо в мультиварці 35-40 хвилин, помістивши формочки в форму для варіння на пару.
грушевий пудинг - фото крок 7
Перед подачею на стіл посипте пудинг цукровою пудрою і прикрасьте цукатами. Смачного!

Схожі рецепти