Рецепт Грушевий хліб з горіхами і журавлиною фото

Грушевий хліб з горіхами і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування хліба з тертими грушами, волоськими горіхами, свіжої журавлиною, лимонною цедрою, корицею і мускатним горіхом.

Опис приготування:

Солодкі груші складають більшу частину рідкої основи хліба. Журавлина додає трохи терпкості і кольору випічці. Грецькі горіхи, лимонна цедра і прянощі дарують хлібу неповторний аромат.

  • Цукру - 3/4 склянки
  • Соди - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Меленої кориці - 1/2 чайних ложки
  • Меленого мускатного горіха - 1/4 чайних ложки
  • Велике яйце - 1 штука
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Тертої лимонної цедри - 1 Чайна ложка
  • Свіжого лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Очищених стиглих груш з соком - 1 1/2 склянки (близько 2 груш)
  • Волоських горіхів - 1 Склянка
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 1
1. Натерти очищені груші на тертці. Крупно нарізати волоські горіхи. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для хліба маслом і відкласти в сторону.
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 2
2. Змішати борошно, цукор, соду, сіль, корицю і мускатний горіх разом в невеликій мисці. У великій мисці збити яйця, рослинна олія, ванільний екстракт, лимонну цедру, лимонний сік і натерті груші.
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 3
3. Додати борошняну суміш в яєчну суміш і перемішати.
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 4
4. Додати волоські горіхи і журавлину, обережно перемішати.
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 5
5. Викласти отримане тісто в підготовлену форму для хліба і запікати в духовці від 1 годину 15 хвилин 1 годину 20 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде виходити чистою.
грушевий хліб з горіхами і журавлиною - фото крок 6
6. Дати приготовленого хлібу охолонути в формі на стійці 5-10 хвилин, потім витягти з форми і дати повністю охолонути перед нарізкою.

Схожі рецепти