Гречаний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Суп з гречки з фрикадельками - відмінне рішення для швидкого і поживного супу. Ароматний густий супчик повинен сподобається всім - і дорослим, і дітям. Просто і смачно - ось характеристика супу.
Коли ви закинули в суп фрикадельки, він повинен варитися не більше 7-10 хвилин, фрикадельки за цей час приготуються, а гречка ще не встигне перетравитися. У самому кінці варіння витягніть з супу цілу цибулину і видавіть через прес пару зубчиків часнику, додайте сіль, лавровий лист, вимкніть вогонь і нехай суп постоїть хвилин 10-15. Гречаний суп з фрикадельками подавайте з подрібненим кропом і зеленою цибулею, також відмінно підійде сметана.
Успіхів і приємного апетиту!
- Гречка - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 L
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки(1 - в бульйон, 1 - в фарш)
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Томати у власному соку - 200 грам
- Честноковов - 2 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (кріп, Зелена цибуля)
- Сіль - За смаком
Гречку промийте і залийте водою, додайте цілу цибулину і поставте на середній вогонь.
Морква потріть на тертці і відправте в каструлю.
Перець порізати на шматочки і додати в каструлю. Суп повинен слабо кипіти.
Помідори, трохи подрібнивши, додати в каструлю.
У фарш додайте подрібнену цибулину, солодку паприку, яйце, сіль, перець і скачайте фрикадельки. Відправте їх в каструлю.
Суп готовий через сім хвилин. Смачного!