Рецепт Гречані тефтелі фото

Гречані тефтелі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Гречка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Корисний обід
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо хочеться смакоти на дієті, або в пост, пропоную дізнатися, як приготувати гречані тефтелі, - ніжне і соковите доповнення до будь-якого гарніру без зайвих фінансових витрат і тривалої підготовки! пробуємо?

Опис приготування:

Рецепт приготування гречаних тефтелей дуже простий і готуються такі тефтелі гранично швидко. Якщо при вашій системі харчування ви можете вживати в їжу яйця, то краще, звичайно, одне додати до грибного фаршу на тефтелі, щоб вони не розвалювалися. Хоча якщо каші не доварювати до кінця, то вони і без того будуть добре тримати форму. Можна також додати інші овочі, спеції і зелень, тут можна удосконалювати рецепт як завгодно, в будь-якому випадку на виході отримаємо недороге, ситне і при цьому некалорійне блюдо здорової кухні. Рекомендую!

1. Ставимо на плиту каструлю, і відварюємо гречку в підсоленій воді, як зазвичай (на склянку гречки дві склянки води).

2. Поки каша вариться, гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або прокручуємо на м'ясорубці.

3. Обсмажуємо на олії цибулю з грибами, і можемо додати сіль, перець і улюблені спеції.

4. Змішуємо цибульний-грибну заправку з гречкою, і всипаємо пару ложок борошна. Ретельно перемішати.

5. Тепер вологими руками формуємо з цієї маси кульки розміром з волоський горіх.

6. На тій же сковорідці, де смажилися цибулю і гриби, злегка подогреем кетчуп, додамо третину склянки води, і обсмажуємо наші кульки рівномірно з усіх боків.

Готово! подавати можна, додавши підливу з сковорідки, або ж ще додатково протушкувати в духовці з будь-яким соусом на ваш смак. Але я цього не роблю, так як після обсмажування вони вже цілком готові до вживання. Так що спробуйте урізноманітнити ваш здоровий раціон такими гречаними тефтелями в домашніх умовах, і я впевнена, вони вам сподобаються своєї ситністю, ошатністю і ароматний


  • Гречана крупа - 1 Склянка
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кетчуп - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Рецепт приготування гречаних тефтелей дуже простий і готуються такі тефтелі гранично швидко. Якщо при вашій системі харчування ви можете вживати в їжу яйця, то краще, звичайно, одне додати до грибного фаршу на тефтелі, щоб вони не розвалювалися. Хоча якщо каші не доварювати до кінця, то вони і без того будуть добре тримати форму. Можна також додати інші овочі, спеції і зелень, тут можна удосконалювати рецепт як завгодно, в будь-якому випадку на виході отримаємо недороге, ситне і при цьому некалорійне блюдо здорової кухні. Рекомендую!

1. Ставимо на плиту каструлю, і відварюємо гречку в підсоленій воді, як зазвичай (на склянку гречки дві склянки води).

2. Поки каша вариться, гриби і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або прокручуємо на м'ясорубці.

3. Обсмажуємо на олії цибулю з грибами, і можемо додати сіль, перець і улюблені спеції.

4. Змішуємо цибульний-грибну заправку з гречкою, і всипаємо пару ложок борошна. Ретельно перемішати.

5. Тепер вологими руками формуємо з цієї маси кульки розміром з волоський горіх.

6. На тій же сковорідці, де смажилися цибулю і гриби, злегка подогреем кетчуп, додамо третину склянки води, і обсмажуємо наші кульки рівномірно з усіх боків.

Готово! подавати можна, додавши підливу з сковорідки, або ж ще додатково протушкувати в духовці з будь-яким соусом на ваш смак. Але я цього не роблю, так як після обсмажування вони вже цілком готові до вживання. Так що спробуйте урізноманітнити ваш здоровий раціон такими гречаними тефтелями в домашніх умовах, і я впевнена, вони вам сподобаються своєї ситністю, ошатністю і ароматний

Схожі рецепти