Рецепт Гречані макарони фото

Гречані макарони
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Смачно, оригінально і ситно - ось, як можна охарактеризувати це блюдо! Гречані макарони в домашніх умовах готуються просто, нітрохи не складніше звичайних. Поділюся своїм рецептом подачі страви!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування гречаних макаронів дуже простий, і ви з легкістю впораєтеся з наукою приготування цього нехитрого страви! адже, якщо їх просто відварити, ви отримаєте звичайні макарони, просто трохи темніше, ніж звикли. А якщо ж приготуєте з"нальотом східних" - отримаєте оригінальне смачна страва!

  • Гречана локшина - 400 грам
  • Боби - 150 грам
  • Гриби - 100 грам (в оригіналі - шиітаке, але і білі, і вовнянки, і печериці підійдуть)
  • Капуста пекінська - 300 грам
  • Кунжут - 50 грам
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Олія кунжутна - 3 Ст. Ложки (можна замінити оливковою або соняшниковою нерафінованою)
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
гречані макарони - фото крок 1
1. Боби, якщо у вас сушені, попередньо замочимо в окропі на ніч. Якщо гриби сушені - теж саме. Відваримо окремо боби, окремо - локшину. Змішаємо, додавши масло і соєвий соус.
гречані макарони - фото крок 2
2. Гриби підсмажити, а капусту дрібно шаткуємо. Можна додати їх до макаронів, а можна подати окремо, як салат.
гречані макарони - фото крок 3
3. Перемішуємо, додаємо спеції і доводимо до того смаку, який вам подобається. Посипаємо зверху кунжутом і цибулькою. Подаємо до столу!

Схожі рецепти