Гречана каша з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант каші, безсумнівно, сподобається дітям. Таке блюдо стане прекрасним сніданком для всієї родини. Приготувати кашу можна з вечора, а вранці тільки додати яблуко. Пригощайтеся!
Якщо у вас є ягоди, нехай навіть і заморожені, додайте їх при варінні в кашу або додайте вже в готову разом з яблуком. Вийде справжній десерт!
- Гречка - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яблуко - 1 штука
- Молоко - 300 мілілітрів
1. Гречку залийте водою і відваріть до готовності.
2. Додайте молоко.
3. Варіть хвилин 5.
4. Яблуко натріть на тертці.
5. Додайте до гречки яблуко, сіль, цукор. Перемішайте.
6. Смачного!