Горіхові рулетики з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Ці рулетики не тільки дуже смачні, але і готувати їх суцільне задоволення, тісто ніжне і м'яке, легке. А начинка з мелених горіхів з цукром і вершками сподобається всім ласунам!
Розповім вам, як приготувати "оріхові рулетики з сирного тесту" . Спочатку потрібно зробити тісто. Якщо сир дуже сухий або великими грудками, то його краще протерти через сито. А потім покласти в блендер до решти продуктів і замісити тісто. Залиште тісто відпочивати на 20 хвилин, а в цей час приготуйте горіхову начинку. Для неї використовуйте будь-які горіхи, які є у вашому регіоні. Змішайте їх з цукром і жирними вершками. Начинка повинна бути густий, інакше просто витече. Випікайте в гарячій духовці до красивого золотистого кольору, у мене пішло 25 хвилин, але ви орієнтуйтеся по своїй духовці. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 150 грам (тісто)
- Сир 9% - 75 грам (тісто)
- Вершки - 3 Ст. Ложки (тісто)
- Рослинну рафіновану олію - 3 Ст. Ложки (тісто)
- Цукор - 35 грам (тісто)
- Сіль - 1-2 Щепоток (тісто)
- Ванільний цукор - 8 грам (тісто)
- Розпушувач тіста - 8 грам (тісто)
- Горіхи мелені - 100 грам (начинка)
- Цукор - 35 грам (начинка)
- Вершки 33-35% - 35 мілілітрів (начинка)
- Шоколад чорний - 25 грам (глазур)
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для обсипання)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Спочатку зробіть тісто для рулетиків, для цього в чашу подрібнювача покладіть всі інгредієнти для тіста. Увімкніть машинку на пару хвилин.
3. Testo майже. Воно м'яке і пластичне, дуже м'яке. Загорніть його в пакет і залиште в холодильнику на 20 хвилин.
4. Горіхи подрібнити за допомогою блендера.
5. Додайте цукор і частина вершків. Перемішайте, начинка повинна бути густий. Якщо вийшла рідка, то покладіть ложку борошна.
6. Начинка готова.
7. Розкачайте тонко тісто, porež'te на 6 смужок. На край кожної покладіть частину горіхової начинки.
8. Скачайте тісто з начинкою рулетом. Готові рулетики покладіть на пергамент і відправте в гарячу (200 градусів) духовку на 20-25 хвилин. Перед випічкою змастіть вершками.
9. Готові рулетики притрусіть цукровою пудрою і полийте розтопленим шоколадом. Чи навпаки, полийте шоколадом і притрусіть пудрою.
10. Рулетики готові, угощайтесь!
11. Приємного!