Горіхи в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом, снеки щільно увійшли в наш раціон. Але ж такий перекус можна приготувати самостійно. Для цього не знадобиться багато інгредієнтів. Візьміть всього лише горіхи і паніровці.
Запропоновані мною для приготування волоські горіхи - це як варіант для основи. Ви можете взяти на свій смак. Принцип і інгредієнти для панірування залишаються такі ж.
- Горіхи - 100 грам (будь-які)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 15 грам
- Панірувальна суміш - 40 грам (готова)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Горіхи перекладіть в глибоку чашку. Namochite.
Додайте борошно і обваляйте в ній горіхи.
Яйце збийте з допомогою вилки до однорідного стану.
Додайте яйце до горіхів і перемішайте.
Додайте панірувальну суміш, сіль і спеції.
Акуратно перемішайте горіхи, намагаючись, щоб панірування обволокла кожен горішок.
Прогрійте духову до 220 градусів.
Прогрійте духову до 220 градусів.
Сковороду змажте тонким шаром масла, якщо це необхідно. Перекладіть горіхи. Поставте в духовку на 10 хвилин.
Через зазначений час дістаньте горіхи, перемішайте і поставте ще на 7-8 хвилин.
Після закінчення часу дістаньте сковороду з духовки. Перекладіть горішки і охолодіть.
Горішки готові. Смачного!