Горіхи в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом, снеки щільно увійшли в наш раціон. Але ж такий перекус можна приготувати самостійно. Для цього не знадобиться багато інгредієнтів. Візьміть всього лише горіхи і паніровці.
Запропоновані мною для приготування волоські горіхи - це як варіант для основи. Ви можете взяти на свій смак. Принцип і інгредієнти для панірування залишаються такі ж.
- Горіхи - 100 грам (будь-які)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 15 грам
- Панірувальна суміш - 40 грам (готова)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Горіхи перекладіть в глибоку чашку. Namochite.

Додайте борошно і обваляйте в ній горіхи.

Яйце збийте з допомогою вилки до однорідного стану.

Додайте яйце до горіхів і перемішайте.

Додайте панірувальну суміш, сіль і спеції.

Акуратно перемішайте горіхи, намагаючись, щоб панірування обволокла кожен горішок.
Прогрійте духову до 220 градусів.
Прогрійте духову до 220 градусів.

Сковороду змажте тонким шаром масла, якщо це необхідно. Перекладіть горіхи. Поставте в духовку на 10 хвилин.

Через зазначений час дістаньте горіхи, перемішайте і поставте ще на 7-8 хвилин.

Після закінчення часу дістаньте сковороду з духовки. Перекладіть горішки і охолодіть.

Горішки готові. Смачного!