Рецепт Глазур на паску фото

Глазур на паску
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яйця , Цукор , Цукрова пудра , Лимон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Біла глазур на паску готується кількома способами. Цей рецепт - один з класичних варіантів, як приготувати глазур на паску. Хоча вона підходить і для тістечок, і для іншої солодкої випічки.

Опис приготування:

Глазур на паску завжди готують на основі цукрової пудри і яєчного білка, а вже кожен кулінар може додавати і інші інгредієнти по своєму смаку. Наприклад, молоко або сік лимона. Я пропоную приготувати класичну білу глазур, яка ідеально підійде для паски або тістечок.

  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штук
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложок
глазур на паску - фото крок 1
1. Буде потрібно мінімальний набір продуктів і 20 хвилин часу на приготування такої глазурі.
глазур на паску - фото крок 2
2. Найголовніше, щоб яєчний білок був холодним. Отже, збиваємо білок до стану густої піни, поступово додаючи цукрову пудру.
глазур на паску - фото крок 3
3. Цукрова пудра вводиться поступово, а в самому кінці додається сік лимона (за смаком). Я додала одну столову ложку.
глазур на паску - фото крок 4
4. Коли глазур почне тягнуться, вона готова. Якщо хочете, щоб вона вийшла рідшою, додайте менше цукрової пудри.

Схожі рецепти