Глазур на паску
(покроковий рецепт з фото)
Біла глазур на паску готується кількома способами. Цей рецепт - один з класичних варіантів, як приготувати глазур на паску. Хоча вона підходить і для тістечок, і для іншої солодкої випічки.
Глазур на паску завжди готують на основі цукрової пудри і яєчного білка, а вже кожен кулінар може додавати і інші інгредієнти по своєму смаку. Наприклад, молоко або сік лимона. Я пропоную приготувати класичну білу глазур, яка ідеально підійде для паски або тістечок.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Яйце - 1 штук
- Сік лимона - 1 Ст. Ложок
1. Буде потрібно мінімальний набір продуктів і 20 хвилин часу на приготування такої глазурі.
2. Найголовніше, щоб яєчний білок був холодним. Отже, збиваємо білок до стану густої піни, поступово додаючи цукрову пудру.
3. Цукрова пудра вводиться поступово, а в самому кінці додається сік лимона (за смаком). Я додала одну столову ложку.
4. Коли глазур почне тягнуться, вона готова. Якщо хочете, щоб вона вийшла рідшою, додайте менше цукрової пудри.