Глазур для випічки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудової глазурі для шоколадних пирогів і кексів.
Кількість порцій: 12
- Борошно - 80 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Олія - 250 грам
- Цукор - 250 грам
Приготуйте ваші улюблені шоколадні кекси (або пиріг).
У миску налийте молоко і додайте до нього борошно.
Ретельно перемішайте і поставте на миску на середній вогонь. Продовжуйте помішувати до густого стану.
Маса повинна вийти дуже густий.
Потім охолодіть молочну масу і додайте ваніль. Перемішайте до однорідної маси.
У миску міксера додайте цукор і масло.
Добре перемішайте до однорідної маси.
Додайте молочну суміш.
Гарненько збийте до консистенції крему.
Коли крем буде готовий, можна приступати до нанесення на випічку.
Лопаткою, акуратно нанесіть глазур на випічку.
Готово. Можна подавати до столу, а можна і прикрасити глазур, додавши трохи маленьких драже…
Засипте драже в миску.
І покладіть кекс кремом вниз.
Готово. Смачного.