Рецепт Глазур для випічки фото

Глазур для випічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Глазур
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування чудової глазурі для шоколадних пирогів і кексів.

Кількість порцій: 12
  • Борошно - 80 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Олія - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
глазур для випічки - фото крок 1
Приготуйте ваші улюблені шоколадні кекси (або пиріг).
глазур для випічки - фото крок 2
У миску налийте молоко і додайте до нього борошно.
глазур для випічки - фото крок 3
Ретельно перемішайте і поставте на миску на середній вогонь. Продовжуйте помішувати до густого стану.
глазур для випічки - фото крок 4
Маса повинна вийти дуже густий.
глазур для випічки - фото крок 5
Потім охолодіть молочну масу і додайте ваніль. Перемішайте до однорідної маси.
глазур для випічки - фото крок 6
У миску міксера додайте цукор і масло.
глазур для випічки - фото крок 7
Добре перемішайте до однорідної маси.
глазур для випічки - фото крок 8
Додайте молочну суміш.
глазур для випічки - фото крок 9
Гарненько збийте до консистенції крему.
глазур для випічки - фото крок 10
Коли крем буде готовий, можна приступати до нанесення на випічку.
глазур для випічки - фото крок 11
Лопаткою, акуратно нанесіть глазур на випічку.
глазур для випічки - фото крок 12
Готово. Можна подавати до столу, а можна і прикрасити глазур, додавши трохи маленьких драже…
глазур для випічки - фото крок 13
Засипте драже в миску.
глазур для випічки - фото крок 14
І покладіть кекс кремом вниз.
глазур для випічки - фото крок 15
Готово. Смачного.

Схожі рецепти