Гарячі бутерброди в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Гарячі бутерброди в мікрохвильовці - улюблене блюдо моїх дітей! Вони їдять їх постійно - сидячи за компом, відразу після школи, під час перегляду фільмів, з чаєм по ходу дня… універсальні бутерброди.
Коли я відкрила для себе цей рецепт, мої діти кілька днів поспіль лопали тільки такі бутерброди. Згодом класичний рецепт бутербродів в мікрохвильовці зазнав змін - змінювався склад начинки. Робляться вони у нас з усього, що є в холодильнику, головна уязик - наявність сиру. Цей простий рецепт гарячих бутербродів стане в нагоді і вам - ваші діти з задоволенням будуть готувати їх для себе. Та й ми з чоловіком, треба визнати, час від часу їх їмо - хоч і шкідливо, але смачно адже!
Як приготувати гарячі бутерброди в мікрохвильовці:
1. Нарізаємо хліб скибочками приблизно по 1 сантиметру товщиною.
2. Нарізаємо ковбасу і помідор.
3. Сир або натираємо на тертці, або нарізаємо тонкими скибочками.
4. Будуємо бутерброд - на хліб укладаємо ковбасу, потім помідор і вінчаємо цей твір скибочкою сиру. Зелень кладемо або на сир перед приготуванням, або на вже готовий бутерброд.
5. Ставимо в мікрохвильовку на 5 хвилин при потужності 600 ват. Готово!
От і все. Склад начинки, так званий топпинг бутерброда можете варіювати виходячи з того, що у вашій родині більше люблять, і з того, що є в холодильнику. Процес приготування, в будь-якому випадку, залишається незмінним. Смачного!
- Хліб - 4 скибочки (білий, чорний - за смаком)
- Ковбаса - 100 грам (варена, копчена)
- Сир - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Зелень - 20 грам
Як приготувати гарячі бутерброди в мікрохвильовці:
1. Нарізаємо хліб скибочками приблизно по 1 сантиметру товщиною.
2. Нарізаємо ковбасу і помідор.
3. Сир або натираємо на тертці, або нарізаємо тонкими скибочками.
4. Будуємо бутерброд - на хліб укладаємо ковбасу, потім помідор і вінчаємо цей твір скибочкою сиру. Зелень кладемо або на сир перед приготуванням, або на вже готовий бутерброд.
5. Ставимо в мікрохвильовку на 5 хвилин при потужності 600 ват. Готово!
От і все. Склад начинки, так званий топпинг бутерброда можете варіювати виходячи з того, що у вашій родині більше люблять, і з того, що є в холодильнику. Процес приготування, в будь-якому випадку, залишається незмінним. Смачного!