Гарбузовий торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
До чого я люблю гарбуз! Цей овоч вражає різноманітністю страв, в яких він може брати участь: гаряче, салати, супи, заготовки, десерти і випічка ... Сьогодні розберемо рецепт по останньому пункту.
Опис приготування:
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати гарбузовий торт. Бісквіт виходить красивого оранжево-жовтого кольору. Його можна розрізати уздовж, а потім змастити, наприклад, заварним кремом або арахісової пастою. Додайте за бажанням банани, ківі та інші фрукти. Простий в створенні, але ефектний торт.
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Йогурт - 75 мілілітрів (натуральний)
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Гарбузове пюре - 300 грам
Борошно просійте з розпушувачем в глибоку миску.
Потім додайте цукор і перемішайте.
Далі влийте молоко, йогурт, ваніль і розтоплене масло.
Замішайте рідке тісто.
Потім додайте гарбузове пюре і все ще раз перемішайте.
Залийте тісто у форму для випічки, трохи змастивши її маслом. Додайте кунжут за бажанням.
Випікайте бісквіт при 180 градусах протягом 40 хвилин.
Остиглий бісквіт змастити улюбленим кремом. Приємного чаювання!