Рецепт Гарбузовий торт фото

Гарбузовий торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До чого я люблю гарбуз! Цей овоч вражає різноманітністю страв, в яких він може брати участь: гаряче, салати, супи, заготовки, десерти і випічка ... Сьогодні розберемо рецепт по останньому пункту.

Опис приготування:

Пропоную вам прочитати про те, як приготувати гарбузовий торт. Бісквіт виходить красивого оранжево-жовтого кольору. Його можна розрізати уздовж, а потім змастити, наприклад, заварним кремом або арахісової пастою. Додайте за бажанням банани, ківі та інші фрукти. Простий в створенні, але ефектний торт.

  • Борошно - 300 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Йогурт - 75 мілілітрів (натуральний)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове пюре - 300 грам
гарбузовий торт - фото крок 1
Борошно просійте з розпушувачем в глибоку миску.
гарбузовий торт - фото крок 2
Потім додайте цукор і перемішайте.
гарбузовий торт - фото крок 3
Далі влийте молоко, йогурт, ваніль і розтоплене масло.
гарбузовий торт - фото крок 4
Замішайте рідке тісто.
гарбузовий торт - фото крок 5
Потім додайте гарбузове пюре і все ще раз перемішайте.
гарбузовий торт - фото крок 6
Залийте тісто у форму для випічки, трохи змастивши її маслом. Додайте кунжут за бажанням.
гарбузовий торт - фото крок 7
Випікайте бісквіт при 180 градусах протягом 40 хвилин.
гарбузовий торт - фото крок 8
Остиглий бісквіт змастити улюбленим кремом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти