Рецепт Гарбузовий чізкейк з корицею фото

Гарбузовий чізкейк з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На сніданок
Випічка , Торти , Чізкейк
Кількість порцій: 16
Час приготування: 2 г. 25 хв.

Рецепт приготування чізкейку з імбирного печива з начинкою з вершкового сиру, гарбузового пюре, сметани, кориці, імбиру, мускатного горіха і гвоздики.

Опис приготування:

Гарбузовий чізкейк випікається досить довго, зате результат перевершить всі ваші очікування.

  • Коричневого цукру - 3 Ст. Ложки
  • Меленої кориці - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Для начинки:вершкового сиру - 700 грам
  • Гарбузового пюре - 450 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Сметани - 1/4 склянки
  • Цукру - 3/2 склянки
  • Кориці - 1 Чайна ложка
  • Імбиру - 1/2 чайних ложки
  • Мускатного горіха - 1/8 чайних ложки
  • Мускатного горіха - 1/8 чайних ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Борошна - 2 Ст. Ложки
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Скропити форму для пирога маслом в спреї.
Подрібнити імбирне печиво в кухонному комбайні до крихт.
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 2
2. Додати коричневий цукор, корицю і сіль і перемішати. Викласти суміш у середню миску, додати розтоплене вершкове масло. Перемішати виделкою. Коли суміш стане рівномірно вологою і рихлою, НЕ розвалився, вона готова.
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 3
3. Рівномірно розподілити отриману масу по формі, роблячи невеликі бортики по краях. Охолодити пиріг протягом 5 хвилин, потім випікати в духовці протягом 10 хвилин. Дати повністю охолонути. Довести каструлю з водою до кипіння. Дістати велику сковороду, в якій потім потрібно буде випікати чізкейк. Це необхідно для запобігання розломів. Як тільки пиріг охолоне, обернути форму подвійним шаром алюмінієвої фольги.
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 4
4. Приготувати начинку. Збити вершковий сир до отримання однорідної маси.
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 5
5. Додати гарбузове пюре і перемішати. Додати яйця і яєчний жовток, збиваючи після кожного додавання. Додати сметану і збити. Потім додати цукор, корицю, імбир, мускатний горіх, гвоздику, сіль і борошно. Збити і додати ванільний екстракт.
гарбузовий чізкейк з корицею - фото крок 6
6. Викласти отриману начинку поверх пирога. Встановити форму з чізкейк в більшу сковороду і додати достатню кількість гарячої води з каструлі, щоб вона доходила до середини. Випікати чізкейк в духовці до золотистого кольору, від 1 годину 30 хвилин 1 годину 40 хвилин. Витягти з духовки і запустити ніж з тонким лезом між формою і спеченої стороною, щоб не утворилися розломи. Охолодити до кімнатної температури в формі. Накрити кришкою і охолодити протягом як мінімум 4 годин або всю ніч. Нарізати чізкейк на шматочки і подавати зі свіжими збитими вершками.

Схожі рецепти