Гарбузове капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гарбузові капкейкі. Порадуйте дітей і дорослих надзвичайно смачною домашньою випічкою.
Рецептів гарбузової випічки безліч. Цей один з найсмачніших і вдалих. Самі кексики готуються дуже легко, причому за цим рецептом можна спекти не тільки капкейкі, але і приготувати один великий кекс. До тесту можна додати шоколадні краплі, горіхи або сухофрукти. Рекомендую спробувати і такі варіанти. Випічка виходить шикарна, підійде навіть для святкового столу.
- Борошно - 110 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Пюре з гарбуза - 100 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Молоко - 40 мілілітрів
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком (обкладинка, мускатний горіх, кардамон, ванілін і т.П.)
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці збийте яйце з цукром і ваніліном.
Додайте гарбузове пюре.
Перемішайте і влийте молоко і рослинне масло.
Додайте борошно і спеції за смаком. Перемішайте все до однорідного стану. Якщо тісто рідкуватий, то додайте ще трохи борошна. Консистенція тіста повинна бути приблизно як на оладки.
Розкладіть тісто по формах, заповнюючи їх приблизно на 2/3 від обсягу, я використовувала паперові вкладиші для випікання кексів.
Готуйте при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Готовність перевіряйте сухий зубочисткою. Готові капкейкі остудіть. Коли вони охолонуть прикрасьте їх за смаком кремом або соусом.
Я відсадити за допомогою кондитерського мішка вершковий крем і посипала верх подрібненими волоськими горіхами.
Смачного!