Гарбуз, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Осінньо-зиязикай період - час картоплі і гарбуза. Саме ці овочі можна купити скрізь, та ще й за невелику ціну. У мене на кухні вони з'являються часто, тому страв я знаю багато. І ось одне з них.
Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати гарбуз, запечену з овочами. У вас вийде відмінний здоровий гарнір для м'яса і курки. Весь смак - додавання приправ і трав. Аромат буде приголомшливим, а хрустка скоринка з м'якою серцевиною зробить правильну текстуру. Добре підійде сюди вершковий соус або сметана.
- Баклажан - 1 штука
- Картопля - 500 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Гарбуз - 300 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 3-4 штук
- Майоран - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Базилік - За смаком
- Морква - 1 штука
Баклажан наріжте половинками гуртків. Потім посоліть їх і замочити в холодній воді на 1 час.
В цей час почистіть і наріжте великими шматками гарбуз, моркву і картоплю.
Далі до овочів додайте все приправи і спеції. Перемішайте.
Потім протріть баклажан від зайвої солі і додайте шматочки до овочів. Всипте сіль і перець. Влийте масло. Все перемішайте.
Запікайте овочі під фольгою в формі протягом 45 хвилин при 190 градусах. Смачного!