Рецепт Фруктова шарлотка фото

Фруктова шарлотка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти без шкоди
Для дітей
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шарлотку будемо готувати не в класичному її розумінні, т. До. Тісто буде зовсім інша, але все дуже просто, швидко і фруктово! Обов'язково порадуйте своїх рідних цим швидким пирогом!

Опис приготування:

Фрукти для пирога можете вибирати будь-які. У холодну пору це можуть бути яблука і груші. А влітку додайте до них сливи, абрикоси або навіть не дуже"мокрі" ягоди, такі як чорна смородина, чорниця. Тісто у пирога виходить трохи вологе і досить щільне, так і має бути. Як приготувати фруктову шарлотку розповім в покроковому рецепті.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Кефір - 1, 3 склянки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5-1 чайних ложки (за смаком)
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Груша - 2 штуки (або 1 велика)
  • Яйця - 2 штуки
фруктова шарлотка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
фруктова шарлотка - фото крок 2
Яйця розітріть з цукром і додайте 2 виду масла. Вершкове - розтопіть.
фруктова шарлотка - фото крок 3
Потім додайте кефір і все добре перемішайте.
фруктова шарлотка - фото крок 4
Змішайте все сухі складові: борошно, розпушувач, корицю і цукор. Просійте і введіть в тісто.
фруктова шарлотка - фото крок 5
Фрукти очистіть від серцевини, наріжте невеликими шматочками і відправте в тісто.
фруктова шарлотка - фото крок 6
Форму (26 см) змастіть рослинною олією, влийте тісто і поставте випікатися 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.
фруктова шарлотка - фото крок 7
Наша фруктова шарлотка готова! Нарізати на порційні шматочки, прикрасьте цукровою пудрою, цедрою апельсина і подавайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти