Фаршировані рулети індички
(покроковий рецепт з фото)
Смачна закуска з грудки індички. Рулет фарширується беконом і сиром, запікається в духовці, потім повністю охолоджується. Блюдо виходить ароматним, соковитим, і апетитно виглядає.
Фаршировані рулети індички приготувати дуже легко, а виглядати на святковому столі вони будуть досить ефектно. Грудку слід розрізати вздовж, не розрізаючи повністю, і розкрити "книжкою", додати піджарку з бекону, лука і тертого сиру, загорнути рулетом. Запекти в духовці, і повністю остудити.
- Грудка індички - 2 штуки (з шкірою)
- Бекон - 6 скибочок (копчений)
- Цибуля - 1-2 штук
- Сир твердих сортів - 70 грам (тертий)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Лук помийте, очистіть. Сир натріть на крупній тертці.
На сковороді розігрійте оливкову олію. Частина бекону наріжте тонкими смужками. Подрібнену цибулю пасеруйте до прозорості, скибочки бекону - до хрусткої скоринки.
Грудку індички розріжте навпіл уздовж, dorezaya не кінець 1, 5-2 см, розкрийте "книжкою" . Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте харчової плівкою, відбийте молоточком.
Викладіть зверху підсмажену цибулю і бекон, посипте тертим сиром.
Загорніть рулетом, закріпіть кулінарними зав'язками або зубочистками.
На останньому жиру обсмажте рулети з усіх боків до золотистої скоринки, по 1 хвилині.
Перекладіть фаршировані рулети в форму для запікання. Поставте запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин.
Рулети повністю остудіть в духовці. Поставте в холодильник на пару годин. Рулет наріжте тонкими скибочками. Смачного!