Рецепт Фаршировані рулети індички фото

Фаршировані рулети індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви з начинкою

Смачна закуска з грудки індички. Рулет фарширується беконом і сиром, запікається в духовці, потім повністю охолоджується. Блюдо виходить ароматним, соковитим, і апетитно виглядає.

Фаршировані рулети індички приготувати дуже легко, а виглядати на святковому столі вони будуть досить ефектно. Грудку слід розрізати вздовж, не розрізаючи повністю, і розкрити "книжкою", додати піджарку з бекону, лука і тертого сиру, загорнути рулетом. Запекти в духовці, і повністю остудити.

  • Грудка індички - 2 штуки (з шкірою)
  • Бекон - 6 скибочок (копчений)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сир твердих сортів - 70 грам (тертий)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фаршировані рулети індички - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Лук помийте, очистіть. Сир натріть на крупній тертці.
фаршировані рулети індички - фото крок 2
На сковороді розігрійте оливкову олію. Частина бекону наріжте тонкими смужками. Подрібнену цибулю пасеруйте до прозорості, скибочки бекону - до хрусткої скоринки.
фаршировані рулети індички - фото крок 3
Грудку індички розріжте навпіл уздовж, dorezaya не кінець 1, 5-2 см, розкрийте "книжкою" . Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте харчової плівкою, відбийте молоточком.
фаршировані рулети індички - фото крок 4
Викладіть зверху підсмажену цибулю і бекон, посипте тертим сиром.
фаршировані рулети індички - фото крок 5
Загорніть рулетом, закріпіть кулінарними зав'язками або зубочистками.
фаршировані рулети індички - фото крок 6
На останньому жиру обсмажте рулети з усіх боків до золотистої скоринки, по 1 хвилині.
фаршировані рулети індички - фото крок 7
Перекладіть фаршировані рулети в форму для запікання. Поставте запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин.
фаршировані рулети індички - фото крок 8
Рулети повністю остудіть в духовці. Поставте в холодильник на пару годин. Рулет наріжте тонкими скибочками. Смачного!

Схожі рецепти