Рулети з індички з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про оригінальний варіант, як приготувати рулети з індички з начинкою з базиліка, горіхів і сиру. Дуже ніжно, апетитно і неймовірно смачно. Подавайте як святкову закуску.
На гаряче рулети з індички з начинкою в домашніх умовах - відмінний варіант. Їх можна подавати до столу з овочами, гарніром, а також лише доповнивши соусом до смаку. Завдяки сиру, в рецепт можна абсолютно не додавати сіль. Так що страва не тільки дуже смачне, але і корисне.
- Філе індички - 1 кілограм
- Горіхи - 100 грам
- Базилік - 1 пучок
- Пармезан - 150 грам
1. Філе вимийте, обсушити і наріжте середніми по товщині шматочками. Відбийте злегка, щоб м'ясо було м'яким.
2. Горішки (в даному випадку в рецепт приготування рулетів з індички з начинкою використовується фундук, але ви можете взяти і інші) підсушіть на сковороді або в духовці трохи.
3. Викладіть їх в чашу блендера. Додайте туди сир, нарізаний невеликими шматочками.
4. Подрібніть в крихту.
5. Вимийте базилік, обсушити трохи і додайте в чашу.
6. Ще раз подрібніть до однорідності. Доповнити цей простий рецепт рулетів з індички з начинкою можна дрібкою перцю, наприклад, або іншими спеціями за смаком.
7. Тепер наповніть отриманою масою підготовлені шматочки філе.
8. Щільно скрутіть і закріпіть краю. Використовувати можна щільну нитку або зубочистки. Викладіть акуратно в фольгу і загорніть.
9. Надішліть в розігріту духовку і запікайте близько 30-40 хвилин. От і все, рулети з індички з начинкою в домашніх умовах готові. Перед подачею видаліть нитки або зубочистки і при бажанні наріжте гострим ножем на порційних шматочки. Пригощайтеся!