Фаршировані кальмари в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любителям морепродуктів рекомендую обов'язково спробувати неймовірно смачні, ніжні і апетитні фаршировані кальмари в мультиварці.
Овочами або зеленню, рисом або іншими морепродуктами фаршировані кальмари в мультиварці - це дуже смачно, а головне - корисно. Приготувати це блюдо досить легко, тим більше, що основний процес можна довірити техніці.
- Кальмар - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам
- Крем - 150 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди цибулю. Включити режим Жарка або Випічка на 15 хвилин.
2. Поки обсмажується цибуля, вимити і очистити моркву. Натерти на середній терці і відправити в чашу мультиварки.
3. До завершення програми періодично помішувати овочі. При бажанні можна додати трохи томатного соусу.
4. Цього часу цілком вистачить, щоб очистити кальмари. Необхідно ретельно видалити плівку і добре промити тушки.
5. Коли овочі протушкувати, частина з них дістати з чаші. Зробив, як зробити фаршировані кальмари в мультиварці соковитими? В овочеву начинку потрібно додати трохи майонезу або сметани.
6. Сир натерти на середній тертці і додати до овочів.
7. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.
8. Готової начинкою щільно нафарширувати кальмари.
9. Викласти кальмари в чашу мультиварки до решти овочів.
10. Сметану з'єднати з 100 мілілітрах води. Трохи посолити за смаком і залити в чашу.
11. На режимі Випічка фаршировані кальмари в мультиварці в домашніх умовах готуються 20 хвилин.
12. Подавати до столу страву можна з гарніром або без.