Фарширована курка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированої курки. Начинка, яка використовується для курки в цьому рецепті, робить курку запашної і соковитою.
У приготуванні курки використовуються такі інгредієнти як: гірчичний, м'ята, мигдаль, лимони і кабачки. Якщо залишиться фарш, його можна намазувати на хліб і підсмажити з обох сторін.
- Мигдаль - 50 грам
- М'яти свіжої - 30 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лимони - 1 штука
- Курка - 1 штука
- Кабачків - 100 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Пармезан - 100 грам
1. У холодній воді промиваємо м'яту, потім її обсушити. У м'яти обриваємо листочки. Кладемо листочки м'яти в блендер, додаємо шматочки сиру і попередньо очищених горіхів, подрібнюємо.
2. Промиваємо кабачок, очищаємо від шкірки, і на крупній тертці його натираємо. Так само промиваємо лимон, і знімаємо з нього цедру за допомогою дрібної терки. Все це добре перемішуємо в мисці. Цими інгредієнтами ми будемо начиняти курку.
3. Шкіру на грудях курки акуратно піднімаємо і наповнюємо приготованою начинкою утворився кишеню. Наповнюємо досить щільно. Половинку лимона кладемо всередину курки, ноги у курки пов'язуємо.
4. Тонким шаром гірчиці змащуємо курку і трохи посолити. Курку кладемо в пакет для запікання і відправляємо в духовку приблизно на одну годину, температура 180-190 градусів.
5. Далі курку виймаємо, і можемо подавати до столу.