Рецепт Фарширована курка фото

Фарширована курка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Рецепт приготування фаршированої курки. Начинка, яка використовується для курки в цьому рецепті, робить курку запашної і соковитою.

Опис приготування:

У приготуванні курки використовуються такі інгредієнти як: гірчичний, м'ята, мигдаль, лимони і кабачки. Якщо залишиться фарш, його можна намазувати на хліб і підсмажити з обох сторін.

  • Мигдаль - 50 грам
  • М'яти свіжої - 30 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лимони - 1 штука
  • Курка - 1 штука
  • Кабачків - 100 грам
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Пармезан - 100 грам
фарширована курка - фото крок 1
1. У холодній воді промиваємо м'яту, потім її обсушити. У м'яти обриваємо листочки. Кладемо листочки м'яти в блендер, додаємо шматочки сиру і попередньо очищених горіхів, подрібнюємо.
фарширована курка - фото крок 2
2. Промиваємо кабачок, очищаємо від шкірки, і на крупній тертці його натираємо. Так само промиваємо лимон, і знімаємо з нього цедру за допомогою дрібної терки. Все це добре перемішуємо в мисці. Цими інгредієнтами ми будемо начиняти курку.
фарширована курка - фото крок 3
3. Шкіру на грудях курки акуратно піднімаємо і наповнюємо приготованою начинкою утворився кишеню. Наповнюємо досить щільно. Половинку лимона кладемо всередину курки, ноги у курки пов'язуємо.
фарширована курка - фото крок 4
4. Тонким шаром гірчиці змащуємо курку і трохи посолити. Курку кладемо в пакет для запікання і відправляємо в духовку приблизно на одну годину, температура 180-190 градусів.
фарширована курка - фото крок 5
5. Далі курку виймаємо, і можемо подавати до столу.

Схожі рецепти