Рецепт Dvuhsloynиy домовик фото

Dvuhsloynиy домовик
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Шоколад, Вершкове масло
ПП рецепти, Вагітним і годуючим
На полуденок, На святковий стіл, День народження
Випічка, Солодке

Доязикак, як ми знаємо, роблять з додаванням какао, іноді шоколаду, щоб він отримав потрібний смак і колір. Але це не означає, що є тільки один вірний рецепт. Нещодавно мені попалося цікаве рішення.

Тут поєднується різний смак, текстури та, найважливіше, колір. Виходить незвичайна випічка, яка прикрасить святковий стіл. Дізнайтеся про те, як приготувати двошаровий Брауні з темного і білого шоколаду. Верхня частина не запікається, а нагадує глазур, тільки намазаний дуже товстим шаром.


  • Вершкове масло - 150 грам(50 г - в темний шар, 100 г - в світлий шар)
  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Темний шоколад - 100 грам
  • Білий шоколад - 180 грам
  • Цукрова пудра - 40 грам
  • Какао - 45 грам
  • Цукор білий - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Креязикай лікер - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 1
1. Для початку розтопіть темний шоколад зручним вам способом.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 2
2. В іншому посуді збийте в єдину консистенцію цукор з яйцями.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 3
3. Окремо перемішайте какао з сіллю і борошном.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 4
4. А тепер все три суміші з'єднайте, замішавши тісто. Також влийте лікер.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 5
5. Рідке тісто розподіліть по прямокутній формі для випічки. Запікайте його протягом 17 хвилин при 180 градусах.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 6
6. У цей час зробіть світлий шар. Розтопіть шоколад і з'єднайте його з м'яким маслом.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 7
7. Потім всипте цукрову пудру. Збийте масу протягом декількох хвилин.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 8
8. Коли Браун повністю охолоне, нанесіть на нього рівним шаром глазур.
Dvuhsloynиy доязикак - фото крок 9
9. Прохолодні будинкові 1 годину в холодильнику. Потім наріжте і подавайте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти