Dvuhsloynиy домовик
(покроковий рецепт з фото)
Доязикак, як ми знаємо, роблять з додаванням какао, іноді шоколаду, щоб він отримав потрібний смак і колір. Але це не означає, що є тільки один вірний рецепт. Нещодавно мені попалося цікаве рішення.
Тут поєднується різний смак, текстури та, найважливіше, колір. Виходить незвичайна випічка, яка прикрасить святковий стіл. Дізнайтеся про те, як приготувати двошаровий Брауні з темного і білого шоколаду. Верхня частина не запікається, а нагадує глазур, тільки намазаний дуже товстим шаром.
- Вершкове масло - 150 грам(50 г - в темний шар, 100 г - в світлий шар)
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Темний шоколад - 100 грам
- Білий шоколад - 180 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Какао - 45 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Креязикай лікер - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
1. Для початку розтопіть темний шоколад зручним вам способом.
2. В іншому посуді збийте в єдину консистенцію цукор з яйцями.
3. Окремо перемішайте какао з сіллю і борошном.
4. А тепер все три суміші з'єднайте, замішавши тісто. Також влийте лікер.
5. Рідке тісто розподіліть по прямокутній формі для випічки. Запікайте його протягом 17 хвилин при 180 градусах.
6. У цей час зробіть світлий шар. Розтопіть шоколад і з'єднайте його з м'яким маслом.
7. Потім всипте цукрову пудру. Збийте масу протягом декількох хвилин.
8. Коли Браун повністю охолоне, нанесіть на нього рівним шаром глазур.
9. Прохолодні будинкові 1 годину в холодильнику. Потім наріжте і подавайте. Приємного чаювання!