Дуже просте печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.
Захотілося простої домашньої випічки? Завдяки цьому нескладному рецептом, як приготувати дуже просте домашнє печиво, ви зробите таке до сніданку або на полуденок. Дуже рекомендую!
Опис приготування:
Зробити це печиво дійсно дуже просто, адже продукти для його приготування завжди є в холодильнику. Замісити тісто і сформуйте з нього невеликі кульки, потім обваляйте кожен в суміші цукру і кориці. Можна обійтися без цукрового начинки або використовувати тільки цукор. А вершкове масло можете замінити маргарином.
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Жовток курячий - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло і 3 ложки цукру.
2. Розімніть масло з цукром виделкою, потім додайте до нього курячий жовток і ванільний екстракт, гарненько розмішайте.
3. Додайте борошно, сіль, розпушувач.
4. Перемішайте до утворення однорідної консистенції. Надішліть тісто на 15 хвилин в холодильник.
5. Змішайте залишилася ложку цукру з корицею.
6. Дістаньте з холодильника тісто і розділіть його на 2-4 частини. Сформуйте з кожної кульки і обваляйте їх у цукровій суміші. Викладіть печиво на деко з фольгою.
7. Притисніть трохи кожне печиво і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин.
8. Готове печиво буде м'яке, подавайте його теплим з чашкою кави або чаю.