Дріжджовий пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати дуже смачний пиріг з капустою не так вже й складно. Усе, що вам знадобиться - це трохи часу і цей чудовий рецепт. А результат виконаної роботи перевершить всі ваші очікування.
Вже не знаю у кого як, але в нашій сім'ї пиріг з капусти - це цілий свято душі і тіла, тому робимо ми це чудове блюдо виключно в особливих випадках. А цей чудовий рецепт приготування дріжджового пирога з капустою дістався мені від моєї бабусі, яка була велика майстриня за частиною випічки. Насправді в рецепті немає особливих секретів, і приготувати його легко і просто. Тому не бійтеся, ви без праці впораєтеся з цим завданням, а я вам в цьому допоможу і розповім, як зробити дріжджовий пиріг з капустою в домашніх уязика такої ж смачний, які були раніше пироги, приготовані в сільській печі. Тому збирайте друзів і родичів і влаштуйте собі невеличке свято зі смачною домашньою випічкою.
- Молоко 3, 6% - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 кілограм(1 склянка - в опару, інша мука для тесту)
- Дріжджі хлібопекарські сухі - 10 грам
- Яйце - 5 штук(4 - в тісто, 1 - в начинку)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Маргарин - 100 грам
- Капуста білокачанна - 500-1500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука