Дріжджові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - це національне російське блюдо, тому існує так багато рецептів їх приготування. Розповім як приготувати дріжджові млинці, які дуже гарні зі сметаною.
Для приготування дріжджових млинців використовуйте продукти кімнатної температури. Після того, як зробили тісто, наполягайте його 30-60 хвилин. Якщо у вас немає спеціальної борошна сковороди, то можете використовувати звичайну. Можна подавати млинці теплими або холодними, з начинкою або без.
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі - 25 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком
1
Підігрійте молоко до кімнатної температури і розбавте в ньому дріжджі, просійте половину борошна і влийте розтоплене вершкове масло, перемішайте і залиште на півгодини.
2
Мартенс відділи Желтков, до останніх додайте цукор і збийте. Вершки збийте до утворення пишної маси.
3
В окремій ємності збийте яєчні білки до утворення міцних піків, потім з'єднайте білки з вершками.
4
До дріжджовий маси додайте жовтки, борошно, що залишилося і сіль, введіть білки зі збитими вершками і перемішайте тісто. Залиште на 20-30 хвилин.
5
Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть невелика кількість тесту, розподіліть по сковороді і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
6
Подавайте млинці гарячими зі сметаною. Смачного!