Дріжджові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Млинці - це національне російське блюдо, тому існує так багато рецептів їх приготування. Розповім як приготувати дріжджові млинці, які дуже гарні зі сметаною.
Опис приготування:
Для приготування дріжджових млинців використовуйте продукти кімнатної температури. Після того, як зробили тісто, наполягайте його 30-60 хвилин. Якщо у вас немає спеціальної борошна сковороди, то можете використовувати звичайну. Можна подавати млинці теплими або холодними, з начинкою або без.
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі - 25 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком
1
Підігрійте молоко до кімнатної температури і розбавте в ньому дріжджі, просійте половину борошна і влийте розтоплене вершкове масло, перемішайте і залиште на півгодини.
2
Мартенс відділи Желтков, до останніх додайте цукор і збийте. Вершки збийте до утворення пишної маси.
3
В окремій ємності збийте яєчні білки до утворення міцних піків, потім з'єднайте білки з вершками.
4
До дріжджовий маси додайте жовтки, борошно, що залишилося і сіль, введіть білки зі збитими вершками і перемішайте тісто. Залиште на 20-30 хвилин.
5
Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть невелика кількість тесту, розподіліть по сковороді і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
6
Подавайте млинці гарячими зі сметаною. Смачного!