Дріжджові млинці з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.
На фуршет або святковий стіл чудовою ідеєю закуски стане цей класний варіант, як приготувати дріжджові млинці з ікрою. Апетитні, повітряні, таять у роті. Дуже рекомендую!
Опис приготування:
Крім зазначених інгредієнтів, ще можна додати вершкове масло, їм можна змащувати вже готові млинці. Крім того, ви можете в начинку використовувати також сирний сир, буде дуже смачно і дуже оригінально. Час приготування залежить від якості ваших дріжджів, найкраще використовуйте свіжі та перевірені, щоб не зіпсувати тісто.
- Молоко - 3.5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Борошно - 2.5 склянки
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Ікра червона - 100 грам
1. Для початку потрібно замісити тісто. У невеликій кількості теплого молока розчинити дріжджі і цукор. Залиште на 5-10 хвилин. Тим часом збийте з сіллю яйця, додайте молоко, що залишилося, просіяне борошно, рослинне масло і опару. Ретельно перемішайте.
2. Накрийте тісто чистим рушником і залиште в теплі на пару годин.
3. Коли тісто добре підійшло, можна приступати до смаження. Як випливає попередньо розігрійте сковороду! Викладайте тісто невеликими порціями.
4. І смажте млинці з двох сторін до рум'яної на середньому вогні.
5. Готові млинці за бажанням змащуйте вершковим маслом.
6. Ось такі апетитні дріжджові млинці з ікрою вийшли в домашніх умовах. Можна пробувати:)