Дріжджове тісто на пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
У вас не завжди виходить зробити класне і слухняне тісто? Тоді обов'язково візьміть на замітку цей варіант, як приготувати дріжджове тісто на пиріжки з покроковими фото, і забудете про це!
З мінімального кількість інгредієнтів, на воді робиться це чудове тісто. Головний момент - вибрати хороші свіжі дріжджі. З готового тіста можна зробити пиріжки як смажені, так і запечені, солодкі і немає, воно досить універсально. Так що мати в скарбничці такий рецепт просто необхідно!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Дріжджі - 20 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
1. У глибоку миску налийте теплу воду. Додайте дріжджі. Всипте цукор і сіль.
2. Розчиніть дріжджі, залиште їх хвилин на 5. Всипте просіяне борошно.
3. Влийте рослинне масло, перемішайте. Залиште тісто хвилин на 20.
4. Після викладіть на стіл і розімніть руками.
5. Надішліть знову в мисочку, накрийте чистим рушником і залиште в теплі.
6. Через годину тісто підійде і збільшиться в об'ємі.
7. Знову викладіть його на стіл, obomnite.
8. Надішліть в мисочку назад, приберіть в тепло ще на годинку. Після останнього підходу можна починати працювати з тестом.
9. Викладіть тісто на стіл (змащений маслом), розділіть його на невеликі шматочки. А далі розкочуйте, наповнюйте начинкою, випікайте або смажте.