Домашній бісквіт на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Смачний домашній бісквіт підійде для виготовлення тортів, тістечок і десертів. Він набагато смачніше магазинних, адже в нього вкладені любов і тепло улюблених рук.
Цей досить простий рецепт домашнього бісквіта на швидку руку дозволить вам спекти чудовий напівфабрикат для приготування будь-якої страви для "солодкого" столу. Рецепт перевірений часом, зусиль на нього витрачається трохи. Якщо ви в перший раз взялися спекти бісквіт - сподіваюся, що рецепт домашнього бісквіта на швидку руку з фото допоможе вам і у вас все вийде в найкращому вигляді. Уважно читайте рецепт і вперед - до духовки, готуватимемо!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Маргарин - 200 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Яйця - 6 штук
Відокремити білки від жовтків і поставити їх в холодильник. Жовтки розтерти з цукром.
Додати до жовтків розм'якшений маргарин і добре збити міксером.
Сюди ж просіюємо борошно, додаємо розпушувач і сіль. Перемішуємо.
Білки збиваємо в круту піну і додаємо в тісто.
Збиваємо міксером до отримання однорідної маси.
Форму для випічки змащуємо маслом і посипаємо сухарями. Виливаємо в неї тісто і ставимо випікати в духовку при 180-200 градусах хвилин 35-40.