Домашнє морозиво (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
З чого ж готують натуральне морозиво? Звичайно ж з молока! Ніяких підсилювачів смаку, консервантів і інших добавок. Натуральним і смачним може бути тільки домашній десерт, ніяк не магазин!
Пропоную вам дізнатися, на мій погляд, кращий рецепт домашнього морозива. Простий рецепт стане в нагоді вам не раз, адже він складається всього з трьох інгредієнтів: молоко, цукор і яйця. Цей варіант може стати основою для іншого десерту. Наприклад, подайте з ним полуницю, банани і шоколадний сироп. Буде неймовірно смачно!
- Цукор - 100 грам
- Молоко - 1 літр
- Яєчні жовтки - 5-6 штук
Жовтки збийте в легку піну віночком.
Всипте цукор в молоко. Потім підігрійте його, щоб цукор розчинився. Молоко остудіть.
Жовтки влийте в молочну масу, постійно помішуючи.
Приберіть суміш в морозильник до повного застигання, з 2-4 годину. Приємною дегустації!