Домашнє вино (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам найпростіший у приготуванні рецепт домашнього вина. Ви можете його зробити з ягід і фруктів, які подобаються. Таке вино більш міцне, ніж звичайне столове вино. Ділюся рецептом.
Подивіться, як приготувати домашнє вино простим рецептом. Сам процес абсолютно простий, але знадобиться час, щоб напій настоявся і придбав фортеця
Сусло не викидайте! З нього можна повторно зробити вино.
- Цукор - 800 грам
- Вишня - 1 кілограм
- Сухі дріжджі - 8 грам(1 упаковка)
- Вода - 3, 5 L
1
Для початку поставте воду в холодильник. Вона нам потрібна холодної.
2
Як я вже писала вище, рецепт універсальний, для його приготування підійдуть будь-які ягоди і фрукти, крім цитрусових. У моєму випадку вибір припав на вишню. Промийте вишню під проточною водою, видаліть кісточки і придушити її, щоб вона пустила сік.
3
До вишням відправте цукор, дріжджі і залийте все це холодною водою.
4
Далі візьміть звичайний повітряну кульку великого розміру і встановіть його на горлечко ємності. Закріпіть повітряну кульку канцелярською гумкою.
5
Помістіть ємність в темне прохолодне місце. Коли прийде час, ви помітите, що повітряна куля починає розширюватися. По мірі того, як цукор перетворюється в алкоголь, виділяються гази наповнять кулька. Коли куля здметься, вино процідіть - і воно готове до вживання. Це займає близько 6 тижнів.