Дієтичний десерт на День святого Валентина
(покроковий рецепт з фото)
У повітрі літає романтика, а в серці палає любов…відчуваєте? Це День всіх закоханих уже на порозі! Ми святкуємо цей день зі своєю другою половинкою. Тільки потрібно підібрати меню на вечерю.
Одним з головних страв на це свято є солодке. Воно асоціюється з чуттєвістю і любовними стосунками. І я хочу вам запропонувати рецепт того, як приготувати дієтичний десерт на День святого Валентина. Він буде у вигляді серця, червоних і білих квітів. Дуже красиво і оригінально.
- Желатин - 50 грам
- Молоко або нежирні вершки - 250 мілілітрів
- Вода кип'ячена - 40 мілілітрів
- Гранат - 3 штуки
- Цукрова пудра - 60 грам
- Шоколад - За смаком
Гранат промийте і витягніть з нього плоди.
Вичавіть з граната сік соковижималкою або іншим зручним способом.
Сік процідіть за допомогою сита від насіння і макухи.
Желатин розведіть по інструкції на упаковці в кип'яченій воді.
Розчиніть желатин на водяній бані. Половину желатиновой рідини додайте в молоко разом з половиною цукрової пудри.
Молочну рідина влийте в форму у вигляді серця. Залиште її на 40 хвилин в холодильнику.
Що залишився желатин і пудру змішайте з гранатовим соком. Влийте його на застигле молочне желе. Приберіть його мінімум на 50 хвилин в холодильник.
Коли желе застигне, переверните форму, щоб його витягнути. Прикрасьте десерт тертим шоколадом і гранатом. Приємною дегустації, дорогі закохані!