Дієтична запіканка з індички
(покроковий рецепт з фото)
Серед безлічі легких низькокалорійних дієтичних страв з індички, яскраво виділяється смачна запіканка з овочами і філе індички. Вона підійде багатьом - як дітям, так і дорослим.
Для приготування дієтичної запіканки ін індички використовуйте також овочі, такі як: картопля і брокколі. Викладіть все на деко і запікайте. А тепер розповім і покажу, як приготувати дієтичну запіканку з індички.
- Філе індички - 600 грам
- Картопля сирої - 1 кілограм
- Брокколі - 400 грам
- Молоко - 1 літр (для соусу)
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
Невеликими шматочками наріжте попередньо очищене і промите м'ясо.
Промитий очищену картоплю наріжте невеликими шматочками.
У форму для запікання викладіть індичку, потім - картопля, а поверх - брокколі, додайте сіль і перець за смаком.
Приготуйте соус. Вершкове масло розтопіть на сковороді, всипте борошно і злегка обсмажте, помішуючи. Повинні утворитися своєрідні грудочки.
Влейте молоко, варіть все до загустіння, не перестаючи постійно помішувати. Додайте сіль і перець.
Залийте соусом індичку з овочами.
Духовку розігрійте до 180-190 градусів. Випікайте блюдо в перебігу 60 хвилин до утворення апетитною рум'яної скоринки. Смачного!