Десерт з печива
(покроковий рецепт з фото)
Любителям десертів повинен сподобається цей рецепт. Адже плиту ми не будемо навіть включати, все робиться швидко і легко.
Приготувати смачний десерт з печива - це дуже просто і легко. Нічого не треба випікати, варити і часу для приготування ви витратите зовсім небагато. Я розповім вам, як зробити десерт з печива з бананом і сиром. Десерт НЕ буде приторно-солодким, адже цукор додавати ми не будемо. Тому цим десертом зможуть насолодитися навіть ті, хто підраховує калорії і стежить за фігурою. Рецепт приготування десерту з печива з фото перед вами. Творимо і насолоджуємося результатом.
- Пісочне печиво - 100 грам
- Арахіс обсмажений - 75-100 грам
- Сир - 200 грам
- Банан - 1 штука
- Лікер - 2 Ст. Ложки
- Молоко або вершки - 2 Ст. Ложки

Подрібнюємо печиво в дрібну крихту.

Викладаємо крихту з печива в миску.

Подрібнюємо горіхи. Можна очистити їх від шкірки, а можна і залишити - все залежить від вас. Замість арахісу можна використовувати волоські горіхи.

Перемішуємо подрібнені горіхи з крихтою з печива.

Розкладаємо половину отриманої крихти по вазочки або креманки.

Викладаємо в чашу блендера нарізані шматочками банани і сир.

Туди ж додаємо молоко або вершки і лікер. Подрібнюємо-перемішуємо.

Викладаємо сирно-бананову масу поверх шару з печива.

Зверху присипаємо залишилася крихтою і можна поставити ненадовго в холодильник, нехай печиво просочиться бананово-сирною масою.