Десерт з печива і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже смачний десерт, який не вимагає випічки. До чаю або кави не придумаєш нічого смачнішого! рекомендую рецепт, як приготувати десерт з печива і сиру, для ласунів і не тільки.
Для приготування десерту знадобиться квадратний печиво і жирний домашній сир. Для глазурі раджу взяти кондитерський шоколад, а не звичайний: він і топиться краще, і наноситься легше. В якості начинки не обов'язково використовувати ягоду, можна порізати дрібно банан або інші фрукти, а також горіхи.
- Сир - 500 грам
- Печиво - 15 штук (звичайне квадратне)
- Цукрова пудра - 150 грам
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Ягоди - 100-150 грам
- Шоколад - 100 грам
Підготуйте інгредієнти. Якщо використовуєте заморожені ягоди, необхідно розморозити і злийте воду.
У сир додайте цукрову пудру і сметану.
Розмішайте до однорідної маси.
На стіл рівно розкладіть харчову плівку, викладіть на неї печиво в три ряди.
Постарайтеся рівномірно викласти сирну масу на печиво.
Постарайтеся рівномірно викласти сирну масу на печиво.
Викладіть ягоди по центру.
Загорніть плівку так, щоб з печива вийшов будиночок. А ягода буде в центрі.
Звернув будиночок ще в кілька шарів плівки, відправте його в холодильник для просочення.
Тим часом розтопіть на водяній бані шоколад.
Повапните "будиночок" з усіх боків за допомогою лопатки і знову відправте в холодильник на годину.
Подавати готовий десерт з печива і сиру краще охолодженим, він тоді і ріжеться краще.
Смачного!