Десерт «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що десерт "тірамісу" вважається одним з найбільш ніжних і вишуканих, але його можна приготувати в домашніх умовах. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати десерт "тірамісу" будинки просто і легко!
Десерт "тірамісу ", приготований в домашніх умовах, нічим не поступається знаменитому десерту, приготовленого в кращих ресторанах світу. Таким ласощами можна порадувати як дорослих, так і дітей, не кажучи вже, що цей десерт створений для подачі на святковий стіл. Повітряне просочене кави печиво і ніжний крем не залишать нікого байдужими. Найголовніше, що приготувати цей десерт зовсім не складно, ви самі можете в цьому переконатися.
- Цукор - 100 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Кава міцний натуральний - 21 грам
- Savojjardi - 50-100 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Вода - 200 мілілітрів
- Бренди (коньяк, ром, Марсала) - 2 Ст. Ложки
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
2. Жовтки змішайте з цукром і збийте за допомогою міксера в пишну світлу масу. Додайте маскарпоне і продовжуйте збивати.
4. Викладіть печиво в порційні форми, зверху викладіть крем. Надішліть десерт в холодильник на три години. Посипте десерт какао. Смачного!