Десерт «смугасте суфле»
(покроковий рецепт з фото)
Десерт "смугасте суфле" дуже легкий в приготуванні. Досить приготувати різний за кольором суфле, залити його в форму і дати застигнути в холодильнику. Проте виходить десерт дуже смачним!
Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати десерт "смугасте суфле" - дуже ніжний сирний торт трьох різних кольорів. Такий десерт стане відмінною прикрасою святкового столу, особливо літнього, коли хочеться чогось легкого і освіжаючого. Десерт виходить низькокалорійним, тому можна не боятися за свою фігуру. Якщо ви хочете більш насичені кольори суфле, можете додати харчові барвники. Рекомендую брати сир середньої жирності, щоб сирна маса добре застигла в холодильнику під впливом желатину.
- Сир 5% - 300 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Желатин - 25 грам (швидкорозчинний)
- Крем 20% - 450 мілілітрів
- Молоко - 70 мілілітрів
- Вишневий сік - 2 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1/3 чайних ложки
1. Швидкорозчинний желатин залийте холодним молоком, добре розмішайте і залишіть на 15 хвилин, щоб він набряк. Розчиніть желатин на водяній бані.
2. Сир змішайте з цукровою пудрою, сметаною і ваніліном за допомогою міксера. Сирну масу розділіть на три рівні частини, одну залиште білої, другу змішайте з какао, третю змішайте з вишневим соком.
3. Роз'ємну форму для випічки застеліть харчовою плівкою, виливайте посередині по чотири столові ложки кожен вид сирної маси.
4. Потім накрийте форму харчовою плівкою і залиште в холодильнику на чотири години. Акуратно перекладіть суфле на блюдо і розрізати на порції. Смачного!